Αθλητικά Νέα

Ανόρθωση: Με Πουλλαΐδη για ένα ελπιδοφόρο μέλλον…

Όλα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος θα πάρει την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης (θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη ή Πέμπτη) για να αναλάβει την προεδρία της εταιρείας της Ανόρθωσης.

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα άφησε στον κόσμο της Ανόρθωσης η πολύωρη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, μιας και όλα δείχνουν ότι ο Χρίστος Πουλλαΐδης θα πάρει την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης (θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη ή Πέμπτη) για να αναλάβει την προεδρία της εταιρείας.

Η πλευρά Πουλλαΐδη με ένα γραπτό υπόμνημα που έδωσε καταθέτει κάποιες εισηγήσεις που θέλει να τηρηθούν και οι οποίες είναι λογικές και δεν αναμένεται να προκύψουν προβλήματα. Μέσα στο υπόμνημα που παρέδωσε, γίνεται αναφορά για σχέδιο δράσης για την αποφυγή των δυσκολιών, οικονομικών και άλλων, τις οποίες αντιμετωπίζει σήμερα η ποδοσφαιρική εταιρεία και κατ’ επέκταση ο Σύλλογος.

Ο Πουλλαΐδης δεν θέλει να αναλάβει και να μείνει μόνος και γι’ αυτό θα γίνει μία προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης με διάφορους άλλους τρόπους, που θα συζητηθούν αργότερα. Ίσως με ετήσια συνδρομή κάποιων φίλων της Ανόρθωσης που θα φέρνουν στον σύλλογο έξτρα σταθερά έσοδα ή και με επενδυτές. Ένα άλλο θέμα είναι ο οικονομικός έλεγχος της εταιρείας σε τακτική βάση, έτσι ώστε να μην παρουσιαστούν φαινόμενα όπως αυτά της τελευταίας διετίας. Μάλιστα, εάν υπάρχουν ποινικά ή άλλα αδικήματα από παλιές διοικήσεις, τότε αυτές οι περιπτώσεις να παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με το υπόμνημα, θα γίνει επαναξιολόγηση του ποσού που προνοείται, όπως δίνεται από την Εταιρεία στο Σωματείο.

Ένα άλλο σκέλος το οποίο συμπεριέλαβε στο υπόμνημα ο κ. Πουλλαΐδης είναι η αναβάθμιση του γηπέδου και του προπονητικού κέντρου. Όλα αυτά όπως και κάποια άλλα θέματα αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά στα μέλη της επόμενης Γενικής Συνέλευσης και τα οποία θα αποφασίσουν αν θα ανάψουν το «πράσινο» φως για να αναλάβει ο Χρίστος Πουλλαΐδης με αυτά τα δεδομένα.

Όλα δείχνουν ότι η επιστροφή Πουλλαΐδη είναι πιο κοντά από ποτέ, άλλοτε και αυτό μόνο χαμόγελα και ικανοποίηση μπορεί να φέρει στον κόσμο της ομάδας, που περιμένει εδώ και πολύ καιρό να ακούσει μία ευχάριστη είδηση. Με την επιστροφή Χρίστου Πουλλαΐδη θα μπορέσει η ομάδα να λύσει άμεσα κάποια σημαντικά θέματα για να αποφύγει τυχόν κυρώσεις, κυρίως όσον αφορά τις περιπτώσεις Όρενμπουργκ και Λέβι.

 

goal.philenews.com

Σχετικά νέα

X
Translate »