Αθλητικά Νέα

«ΑΛΚΑΡΑ μου , ΜΑΝΑ μου , ΑΓΑΠΗ μου…Οι οργανωμένοι στο πλευρό της ΑΘΑΝΑΤΗΣ

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Αλκής μπορεί να είναι πικραμένοι από τον υποβιβασμό της ομάδας, ωστόσο, εξέδωσαν ανακοίνωση την Κυριακή (19/5) για τη τελευταία αγωνιστική του «μαραθωνίου».

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

 

 

Αναλυτικά:

«ΑΛΚΑΡΑ μου , ΜΑΝΑ μου , ΑΓΑΠΗ μου!

Δεν σου γράψαμε χθες γιατί δεν είχαμε δύναμη , τα χέρια μας έτρεμαν , η καρδιά μας χτυπούσε δυνατά , η ψυχή μας πονούσε . Μαχαιριά να έτρωγαν τα παιδιά σου ΑΛΚΗ ΜΑΝΑ δεν θα έβγαζε αίμα.

Σήμερα όμως ΑΛΚΗ ΜΑΝΑ που το κεφάλι των παιδιών σου είναι πιο καθαρό , σου λένε ότι είναι ΠΕΡΗΦΑΝΑ.

Είναι περήφανα για σένα ΑΛΚΗ ΜΑΝΑ , είναι περήφανα που ξέρουν ότι η ΜΑΝΑ τους είναι καθαρή , είναι περήφανα που ξέρουν ότι η ΜΑΝΑ τους αγωνίζεται για αυτά μακριά από την ΒΡΩΜΙΑ.

Μακριά από αυτούς ΜΑΝΑ , ίσως να ναι και καλύτερα ..

Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία που ζούμε ΑΛΚΗ ΜΑΝΑ τα παιδιά σου να βλέπουν να μαχαιρώνει πισώπλατα την ΜΑΝΑ τους ο κάθε αληταράς , ο κάθε κομπιναδόρος , ο κάθε βρομιάρης αλλά να μην μπορούν να κάνουν τίποτα

Σήκω ΑΘΑΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΕ , σκούπισε τα δάκρυα σου , η ΜΑΝΑ μας χρειάζεται δίπλα της

ΑΛΚΗ ΜΑΝΑ είμαστε τα παιδιά σου δεν θα φύγουμε ποτέ από κοντά σου !

ΑΛΚΗ ΜΑΝΑ θα επιστρέψεις σύντομα εκεί που ανήκεις και τα παιδιά σου να ξέρεις θα είναι πάντα περήφανα για σένα !

🔴🔵👊

Όσο αφορά το χθεσινό παιχνίδι , όλη η Κύπρος είδε ότι το παιχνίδι θα τελείωνε μόνο όταν θα σκόραρε η ομάδα που ΕΠΡΕΠΕ και ΗΘΕΛΑΝ να μείνει

Φωνάζαμε μέρες πριν ότι είχε διαρρεύσει το όνομα του Βασίλη Δημητρίου του ανίκανου αυτού ρέφερι αλλά δεν βαριέσαι ποιος μας άκουσε! Αντίο δύσμοιρο , καταστραμμένο κυπριακό ποδόσφαιρο».

Σχετικά νέα

X
Translate »