Εκπαίδευση

60% Υποτροφίες για τον Κλάδο Σπουδών Δημοσιογραφίας του ALEXANDER COLLEGE

Πιστοποιητικό στη Δημοσιογραφία (Certificate in Journalism)

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

O Νέος κλάδος Δημοσιογραφίας υλοποιείται φέτος στο Alexander College αξιολογημένος-πιστοποιημένος απο τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης ( ΔΙ.ΠΑ.Ε ).

Πρόκειται για απογευματινά μαθήματα που θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα για χρονικό διάστημα 1 έτους

 

 

 

Οφέλη για τους ενδιαφερόμενους

  • Προσφέρει βασικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Δημοσιογραφίας.
  • Με την εκπαίδευση στα διαφορετικά είδη ρεπορτάζ, θα αναπτύξεις τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για ένα ανεξάρτητο και καταρτισμένο ρεπόρτερ.
  • Με τη γνώση των βασικών θεωρητικών και πρακτικών στοιχείων της Διαδικτυακής Δημοσιογραφίας θα είσαι σε θέση να προσαρμοστείς στο σύγχρονο απαιτητικό περιβάλλον.
  • Μέσω της διδασκαλίας και της τριβής με την Τηλεόραση και το Ραδιόφωνο θα εξοικειωθείς με αρχές και κανόνες των πιο απαιτητικών Μέσων.
  • Επιπρόσθετα, μπορείς να επιλέξεις να καταρτιστείς στο Μάρκετινγκ, να ενισχύσεις τα Αγγλικά σου, ή να ειδικευτείς στην Φωτο-Ειδησεογραφία.

 

Γενικές πληροφορίες του προγράμματος

Το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα στους Φοιτητές να γνωρίσουν εις βάθος τις πολλαπλές πτυχές της δημοσιογραφίας για χρονικό διάστημα 1 έτους. Για την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών απαιτείται η ολοκλήρωση 70 πιστωτικών μονάδων (ECTS) σε 2 Εξάμηνα και 2 μήνες Πρακτικής Άσκησης. Το πρόγραμμα διδάσκεται από γνωστούς δημοσιογράφους και περιλαμβάνει διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας για ενήλικες, όπως διαλέξεις, προσομοιώσεις, εργαστήρια και παρουσιάσεις. Επίσης, πραγματοποιούνται επισκέψεις σε ΜΜΕ. Αποφοιτώντας μπορείς να απασχοληθείς ή να ανελιχθείς έχοντας πλέον γνώσεις στο πεδίο της δημοσιογραφίας στη βιομηχανία των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »