Γενικά

3η Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου τον Ιούλιο στις Επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας, Λεμεσού, Αμμοχώστου και Πάφου

5 + 1 λόγοι για να συμμετέχεις στις Καλοκαιρινές Σχολές Ενδυνάμωσης Μαθητών του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

 

Γνωρίστε την εφαρμογή City of Larnaka κάνοντας κλικ στο www.app.cityoflarnaka.com

Εάν είσαι μαθητής Γυμνασίου ή Λυκείου….

Εάν  δεν ξέρεις πώς θα περάσεις το φετινό σου καλοκαίρι….

Εάν δεν θες να μείνεις κλεισμένος στο σπίτι….

Εάν θες να περάσεις ωραία….

τότε οι Καλοκαιρινές Σχολές Μαθητών του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε ενδιαφέρουν, επειδή…….

 

  1. Θα αποκτήσεις γνώσεις για θέματα που σε απασχολούν

Περιβάλλον, Ρατσισμός, Σχολείο, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Εκφοβισμός είναι μερικά μόνο από τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, γνώσεις και εμπειρίες για να βελτιώσουμε τον κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε. Μέσα από βιωματικά εργαστήρια και διαλέξεις θα γνωρίσουμε τη διαπολιτισμική επικοινωνία, τη δημιουργική ανακύκλωση, το σχολείο που οραματιζόμαστε, θα μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τον εκφοβισμό και άλλα πολλά.

  1. Θα βελτιώσεις την ψυχολογία και διάθεση σου

Πώς θα γίνει αυτό; Μέσα από βιωματικά εργαστήρια που θα αναλάβουν έμπειροι εκπαιδευτές οι οποίοι θα μας μάθουν πώς να διαχειριζόμαστε το άγχος μας, τις σχέσεις μας με την οικογένεια και τους φίλους μας, πώς να αντιμετωπίζουμε δυσάρεστα ή ευχάριστα γεγονότα που προκύπτουν ξαφνικά στη ζωή μας. Θα γίνουμε πιο δυνατοί και έτοιμοι για νέες προκλήσεις.

  1. Θα μάθεις πώς να βελτιώσεις τις σχολικές σου επιδόσεις

Στη σχολή θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι και να κατανέμεις σωστά τον χρόνο σου χωρίς να πνίγεσαι σε δεκάδες ταυτόχρονες υποχρεώσεις. Θα μάθουμε ποιες συνήθειες θα μας κάνουν πιο αποδοτικούς στο σχολείο και θα αποκτήσουμε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που χαρακτηρίζουν τους εξαιρετικά αποδοτικούς νέους.

  1. Θα μάθεις καινούργια πράγματα

Θα έρθεις σε επαφή με την μαγεία της εξελιγμένης τεχνολογίας και θα ανακαλύψεις τον ανεξήγητο κόσμο της επιστήμης. Πώς; Μέσα από τα μαθήματα ρομποτικής τα επιστημονικά πειράματα που θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις. Θα ανακαλύψεις και θα δεις το DNA σου και την ομάδα αίματος σου, θα παίξεις πρωτότυπα και μοναδικά επιτραπέζια παιχνίδια φαντασίας!

  1. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και καινούργιους φίλους

Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να κοινωνικοποιηθείς, να συνυπάρξεις και να συνεργαστείς μαζί τους σε κάθε στάδιο της σχολής. Να μοιραστείς αληθινές εμπειρίες και να δημιουργήσεις πραγματικές φιλίες μέσα από μια όμορφη και περιπετειώδες διαδρομή.

  1. Θα περάσεις μοναδικά

Οι νέοι που συμμετείχαν στις προηγούμενες Καλοκαιρινές Σχολές Ενδυνάμωσης Μαθητών πέρασαν μοναδικά, καταπληκτικά, πήγαν εκδρομές, γέλασαν, έκαναν νέους φίλους, έμαθαν νέα πράγματα. Γίνε και εσύ λοιπόν ένας από αυτούς, επέλεξε να περάσεις ένα διαφορετικό και μοναδικό καλοκαίρι!

 

Ημερομηνίες: 1 – 12 Ιουλίου 2019

Η 3η Καλοκαιρινή Σχολή Ενδυνάμωσης Μαθητών διοργανώνεται από τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και θα πραγματοποιηθεί στα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και επαρχίας Αμμοχώστου (Σωτήρα), για να δώσει και φέτος την ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες από όλη την Κύπρο για υγιή απασχόληση, ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, ενδυνάμωση της προσωπικότητας τους και για απόκτηση νέων εμπειριών!

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://onek.org.cy/summerschool/

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77772757 (δωρεάν κλήση).

Σχετικά νέα

X
Translate »