Going out

1000 κιλά κρέατος θα ψηθούν φέτος στο 3ο Φεστιβάλ Οφτού Κλέφτικου στο Μενεού

Το αγαπημένο για πολλούς Φεστιβάλ Οφτού Κλέφτικου επιστρέφει φέτος στην 3η του έκδοση!

Οι διοργανωτές ανακοινώνουν ότι φέτος θα ετοιμαστεί για τις ορέξεις του κόσμου πέραν των 1000 κιλών κρέας.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται απο το Αθλητικό Σωματείο Αστέρας Μενεού θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στο γήπεδο του Δημοτικού Σχολείου Μενεού, θα παρουσιάσει η Άντρη Καραντώνη, τσιαττιστάδες θα δώσουν κυπριακό άρωμα στο φεστιβάλ, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνουν ο Εύρος Αντωνίου, Άννα Ηρακλέους, Στέλλα Τερέζα, ο κρητικός Νίκος Βεζυράκης και ο Διαμαντής Διονυσίου, γιός του μεγάλου θρύλου του Ελληνικού πενταγράμμου Στράτου Διονυσίου.

Στον χώρο του Φεστιβάλ θα υπάρχουν παραδοσιακά περίπτερα όπου οι εκθέτες θα φτιάχνουν και θα κερνούν επι τόπου χαλλούμια, παστελάκι, πίττες και καττιμέρια της σάτζιης.

Επίσης, θα υπάρχουν περίπτερα με αδράκτι για βαμβάκι ή μαλλί προβάτου, δουλάπι, παραδοσιακά συνοδευτικά εδέσματα, λουκουμάδες και ξηροί καρποί.

Η εισοδος θα είναι δωρεάν. Η τιμή του φαγητού έχει καθοριστεί στα €13 και περιλαμβάνει οφτό κλέφτικο από κρέας προβάτου, πατάτες, τταβά, πουργούρι, αυγό οφτό, σαλάτα και γιαούρτι.

Εσύ τι άλλο περιμένεις για να κάνεις την κράτηση σου στο 3ο Φεστιβάλ Οφτού Κλέφτικου;

Οι διοργανωτές, πάντως, εισηγούνται για τη δική σας διευκόλυνση και καλύτερη διεξαγωγή του Φεστιβάλ, όπως κάνετε έγκαιρα την κράτηση σας. Για πληροφορίες και κρατήσεις: 99372362

Πηγή: timeoutcyprus

Σχετικά νέα

X
Translate »