Going out

Όμορφη βραδιά στο Re.Buke Lounge – Εντυπωσιάσε ο ανανεωμένος του χώρος

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ το επίσημο opening party του πλήρως ανακαινισμένου  Re.Buke Lounge στην περιοχή Μακένζυ. Παρέα με εκλεκτούς φίλους και υπο τις μουσικές επιλογές του Dj Zonia η διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό το οποίο είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το μοναδικό χώρο. 

 

Εκλεκτοί καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, εκπροσώποι των ΜΜΕ,  δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας , έδωσαν το παρών τους και απόλαυσαν τα απολαυστικά cocktails του καταστήματος, τα γευστικά finger food και την άψογη εξυπηρέτηση.

Σε επικοινωνία μας με τη διεύθυνση του καταστήματος,  μας ανέφεραν ότι ”σκοπός της διοργάνωσης του opening party, ήταν να δώσουμε την ευκαιρία στο κοινό να έρθει στο χώρο μας, να τον δει από κοντά καθώς θεωρούμε ότι έχουμε δημιουργήσει κάτι όμορφο και σίγουρα μοναδικό. Αυτό το διαπίστωσαν και οι καλεσμένοι μας αλλά και οι πελάτες μας που μας επισκέπτονται εδώ και 2 εβδομάδες, όταν και επαναλειτουργήσαμε.  Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας έκανε την τιμή να βρεθεί στο χώρο μας και ελπίζουμε μαζί τους να περάσουμε όμορφες στιγμές στο προσεχές μέλλον”.

Η αλλαγή που έγινε είναι ολοκληρωτική και τίποτα δεν θυμίζει την προηγούμενη του εμφάνιση και έχει σχεδιαστεί με στόχο το μαγαζί να είναι προσιτό όλες τις ώρες τις ημέρας. Ένας νέος ζεστός χώρος για το που θα μπορεί ο καθένας να πίνει τον καφέ του, να απολαμβάνει το μεσημεριανό ή βραδινό δείπνο του αλλά φυσικά θα μπορεί και να χαλαρώνει με ένα ποτό το βράδυ.

Το Μακένζυ φέτος αποκτά μια νέα ποιοτική επιλογή η οποία αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο σαν χώρος, όσο και με το νέο μενού του και φυσικά με τα όμορφα events που ετοιμάζονται για το καλοκαίρι.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι το κoσμηματοπωλείο Fabulous Jewellers πρόσφερε ένα ρολόι Breeze αξίας €180,00 το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε κλήρωση.

Τέλος, μαζί με την ομάδα του Re.Buke Lounge ένα μέρος της διοργάνωσης του event είχε επιμεληθεί η εταιρεία OtherView Marketing που εδρεύει στην πόλη μας.

 

 

O νέος ανανεωμένος χώρος με το φακό του City of Larnaka.com 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »