Νέες Αφίξεις

Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης: Γεμίζει με πολυτελή διαμερίσματα τη Λάρνακα

Με δύο ακόμη οικιστικά έργα για τη  Λάρνακα, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των αναπτύξεων του ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης. Τα «Ria Court 56+57» αποτελούνται από διαμερίσματα με σχεδιασμό υψηλών προδιαγραφών, τα οποία αναμένεται να προσφέρουν άνεση και ευρυχωρία στους νέους ιδιοκτήτες.

Τα έργα βρίσκονται σε μία προνομιούχα περιοχή της Λάρνακας, την περιοχή της Φανερωμένης (στην οδό Αννίβα Φράνσις, πίσω από το P.A College) και το συνολικό τους κόστος ανέρχεται στα €3 εκατ.

Οι εργασίες κατασκευής των έργων που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς αναμένεται να αποπερατωθούν μέχρι τα τέλη του 2018.

Εξάλλου, ο όμιλος συνεχίζει δυναμικά με την ανέγερση ακόμη τεσσάρων έργων, τα Ria Court 50, 54, 55 και 58, ενώ τέσσερα έργα ακόμη, τα Ria Court 52, 53, 59 και 60 έχουν τροχιοδρομηθεί να ξεκινήσουν στις αρχές του 2018

riacourt56NEWS

Δύο νέα έργα έτοιμα στο τέλος του 2018
Το πενταώροφο έργο Ria Court 56  αποτελείται από οκτώ πολυτελή διαμερίσματα. Αναλυτικότερα, οι τρεις πρώτοι όροφοι περιλαμβάνουν έξι διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων, ενώ ένα οροφοδιαμέρισμα των τριών υπνοδωματίων με μεγάλες βεράντες υπάρχει στον τέταρτο όροφο και ένα ρετιρέ των τριών υπνοδωματίων στον πέμπτο όροφο, με αποκλειστική χρήση το ευρύχωρο roof garden.

riacourt56NEWS2

Ακριβώς δίπλα από το Ria Court 56 άρχισε να ανεγείρεται το Ria Court 57, ένα έργο με δέκα πολυτελή διαμερίσματα. Στους δύο πρώτους ορόφους θα υπάρχουν διαμερίσματα του ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων.

riacourt57NEWS

Παράλληλα, στον τρίτο όροφο θα υπάρχουν δύο διαμερίσματα των δύο υπνοδωματίων, ενώ στον τέταρτο και πέμπτο  όροφο θα υπάρχουν οροφοδιαμερίσματα των τριών υπνοδωματίων.

riacourt57NEWS2

Οι δύο νέες οικιστικές αναπτύξεις της εταιρείας έχουν την ιδιαιτερότητα να βρίσκονται μόνο δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, την παραλία των Φοινικούδων, κοντά σε σχολεία, πολυτελή καταστήματα, εστιατόρια, τράπεζες, όπως και σε διάφορες επιχειρήσεις.

Σημειώνεται  ότι τα διαμερίσματα του Ria Court 56 έχουν ήδη πουληθεί όλα, ενώ απομένουν μόνο τρία από τα δέκα διαμερίσματα του Ria Court 57.

Πηγή: 

Σχετικά νέα

X
Translate »