Κοινωνία

Ψάχνουμε τον ηλικιωμένο για τον βοηθήσουμε δηλώνει ο νέος ιδιοκτήτης της υπεραγόρας

Έκλεισαν οι υπεραγορές «Micro» της οικογένειας Ορφανίδη που έσυραν τον ηλικιωμένο στα δικαστήρια – «Δεν έχουμε σχέση με το περιστατικό» δηλώνει ο νέος ιδιοκτήτης

«Δεν έχουμε καμία σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2012», αναφέρει σε σχέση με την υπόθεση που συγκλόνισε το τελευταίο 24ωρο την Κύπρο, στην Offsite ο Κυριάκος Αγρότης, ένας εκ των ιδιοκτητών της υπεραγοράς που κατηγορείται ως υπεύθυνη για το διασυρμό του ηλικιωμένου παππού στα δικαστήρια για ένα κοτόπουλο.

Το μόνο κοινό που έχει η υπεραγορά «Αγρότης» με την  πρώην υπεραγορά «Micro» η οποία έσυρε στα δικαστήρια τον ηλικιωμένο, είναι το κτίριο που στεγάζεται η υπεραγορά, αναφέρει ο κ. Αγρότης.

«Εγώ μαζί με την συνέταιρο μου Μαρία Σάββα, αναλάβαμε τη επιχείρηση στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 και από την πρώην εταιρία «Micro» αγοράσαμε μόνο το απόθεμα σε ξηρά τροφή και τον εξοπλισμό και δεν έχουμε καμία περαιτέρω σχέση με την εν λόγω εταιρία» τονίζει ο Κυριάκος Αγρότης.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πρωην υπεραγορά ”Micro” το 2012, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ορφανίδη και διαφωνούμε με τον τρόπο που χειρίστηκε η εταιρία το περιστατικό», προσθέτει ο κ. Αγρότης.

Δωροκοπούνι στην οικογένεια

Στις δηλώσεις του στην Offsite, ο κ. Αγρότης ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια εντοπισμού της οικογένειας του ηλικιωμένου για να του παραδώσει δωροκουπόνι για δωρεάν ψώνια από την υπεραγορά «Αγρότης».

Σύμφωνα με τον κ. Αγρότη, η υπεραγορά του εργοδοτεί 15 άτομα και πρόκειται για μια νέα προσπάθεια νέων ανθρώπων που στόχο έχει την εδραίωση της εταιρίας στην κυπριακή αγορά βοηθώντας την οικονομία του τόπου.

Tάσος Αναστάση

Σχετικά νέα

X
Translate »