Going out

Χώροι για αρωματικό Ναργιλέ στην πόλη μας

Μια χαλαρή έξοδος για φαγητό αλλά και ποτό στην πόλη δίνει μια διαφορετική άποψη στην ρουτίνα της ζωής εάν γίνεται υπό την συνοδεία ναργιλέ. Φυσικά όμως υπάρχει και ένα διαφορετικό ενδεχόμενο, όπου κάποιοι επιλέγουν να απολαύσουν τον ναργιλέ μόνο του και η επιλογή του χώρου έχει αυτό το κριτήριο, καθώς ο ναργιλές τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόδα στην Κύπρο.

Το Larnaka Going Out έκανε μια μικρή έρευνα και σας παρουσιάζει τους 4 εξεζητημένους χώρους αυτής της περιόδου για να απολαύσεις ένα ποιοτικό ναργιλέ με μια χαλαρή και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Μια βραδινή χαλαρή έξοδος λοιπόν θα πάρει άλλες διαστάσεις στην καθημερινότητα σου εφόσον θα περάσεις μια  βραδιά απολαμβάνοντας τον ναργιλέ σου  στο Guru cafe lounge/ The Βrewery/ Maqam Al Sultan ή στο Enigma του ξενοδοχείο Ciao Stelio Hotel.

Το εντυπωσιακό μενού στο φαγητό και στα 4 μαγαζιά ολοκληρώνει μια πλούσια λίστα από ποικιλία signature cocktails που θα σας κρατήσουν μέχρι αργά το βράδυ με την συνοδεία του ναργιλέ.

GURU CaΦe Lounge Larnaca

Φωτογραφία του χρήστη GURU CaΦe Lounge Larnaca.

( Φωτογραφία από το Guru cafe lounge)

Το Guru cafe lounge είναι ένα διαφορετικό περιβάλλον με ανατολίτικες νότες, υπό τη συνοδεία  του ναργιλέ. Συνοδέψτε λοιπόν το φαγητό ή το ποτό σας με εξαιρετικό ναργιλέ ανώτερης ποιότητας με επιλογή διαφόρων γεύσεων και απολαύστε μια μοναδική, αρωματική εμπειρία. Η ταυτότητα του καταστήματος υποδυκνύει και την ποιότητα που θα συναντήσετε.

 

Maqam Al Sultan

(Φωτογραφία από το Maqam Al Sultan)

Αν όμως ψάχνετε για μια exclusive εμπειρία, κάντε κράτηση στο Maqam Al Sultan, ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χώρο όπου σε παραπέμπει σε ένα διαφορετικό πολιτισμό τόσο στην διακόσμηση του χώρου και στις εμφανίσεις των belly dancers αλλά και όσο στα εξαίσια αραβικά φαγητά του.  Οι ναργιλέδες στο Maqam Al Sultan δεν παύουν να κυριαρχούν εφόσον είναι ένα must στοιχείο στο χώρο.

 

The Brewery Larnaca

(Φωτογραφία από το The Brewery)

Χωρίς αμφιβολία όμως μια χαλαρή βόλτα στις Φοινικούδες  καταλήγει συνήθως στο μαγαζί The Βrewery με υπέροχες επιλογές σε φαγητά αλλά και  στην τεράστια κάμα  μπίρας και διαφόρων άλλων ποτών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Larnaka Going Out προτείνει να επιλέξετε  τα εξαίσια burgers του The Brewery με την συνοδεία  του ναργιλέ σας με μια ιδιαίτερη γεύση της επιλογής σας. Ο ζεστός εξωτερικός του χώρος είναι ιδανικός για να χαλαρώσεις καθώς οι πινελιές χαλαρού φωτισμού και ξύλου δεν σου αφήνουν άλλη επιλογή.

 

The Ciao Stelio Deluxe Hotel

( Φωτογραφία από το The Ciao Stelio Deluxe Hotel- Enigma)

Απογειώστε τις γαστρονομικές σας απολαύσεις τώρα και στο εστιατόριο Enigma-The Ciao Stelio Deluxe Hotel  χωρίς να πρέπει να έχετε κάνει check in στο ξενοδοχείο! Απλά απολαύστε την εξαίσια ατμόσφαιρα και τις εντυπωσιακές γευσηδρομίες από εκλεκτούς chef και τότε θα καταλάβεις την μαγεία του χώρου όπου θα σε συνεπάρει. Μην παραλείψετε όμως να χαλαρώσετε την βραδιά σας συνοδεύοντας τις γαστρονομικές σας επιλογές με ναργιλέδες διαφόρων επιλογών γεύσεων. Αν πάλι θέλετε να χαλαρώσετε βλέποντας το γαλάζιο της θάλασσας, τότε επιλέξτε τη βεράντα του ξενοδοχείου κυρίως απογευματινές  ώρες και απλά απολαυστε το.

 Εσείς ποιο χώρο θα επιλέγατε;

Σχετικά νέα

X
Translate »