Έχουμε θέμα

Χωρίς φωταγώγηση τα βράδια παραμένει εδώ και 3 χρόνια το μνημείο των Καμάρων

Το όμορφο, αλλά και αξιοθαύμαστο μνημείο των Καμάρων  εδώ και 3 τρία χρόνια παραμένει χωρίς φωταγώγηση  κατά την διάρκεια της νύχτας.

Η φωταγώγηση του μνημείου ήταν κάτι ξεχωριστό για την πόλη της Λάρνακας, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης, καθώς με τον ιδιαίτερο φωτισμό που είχε τα βράδια αποτελούσε ένα όμορφο θέαμα στην περιοχή.

Η σελίδα μας,  επικοινώνησε γι΄αυτό το λόγο με το Δήμαρχο Λάρνακας κύριο Ανδρέα Βύρα, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχτεί από φίλους της σελίδας μηνύματα όσον αφορά τη μη φωταγώγηση του το βράδυ.

Σύμφωνα με τον κ. Βύρα και τα όσα μας ανέφερε ο λόγος για τον οποίο το μνημείο δεν φωταγωγείται είναι εξαιτίας των αντιπλημμυρικών έργων που  στην περιοχή και παρά τις 3 προσπάθειες του Δήμου , όπως μας τόνισε, με το τμήμα Αρχαιοτήτων και όλους τους σχετικούς φορείς ,προτείνοντας ήδη 3 λύσεις για την φωταγώγηση, οι προτάσεις αυτές απορρίφθηκαν.

Ωστόσο, μας επισήμανε ότι η φωταγώγηση των Καμάρων θα επανέλθει, αφού ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή.

Μέχρι τότε, λοιπόν, η πόλη μας θα στερείται την ομορφιά της όψης των Καμάρων την οποία απολαμβάναμε ως πριν την έναρξη των έργων αυτών.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

 

Σχετικά νέα

X
Translate »