Αθλητικά Νέα

Χατζηματθαίου: «Ναι μπορεί να γίνει γήπεδο στην Αραδίππου»

Για τις θετικές εξελίξεις που αφορούν το γήπεδο στην Αραδίππου μας μίλησε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου Γιώργος Χατζηματθαίου.

Ο πολύπειρος παράγοντας εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι αυτό μπορεί να μεταφερθεί από τα λόγια στην πράξη, ιδιαίτερα αν εμπλακεί και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. Μάλιστα είπε ότι είναι υποχρέωση του ΚΟΑ να εμπλακεί.

Συγκεκριμένα:

«Αναθερμάνθηκε η υπόθεση του γηπέδου. Από την στιγμή που έχουν αλλάξει κάπως προς το καλύτερο τα οικονομικά δεδομένα και φάνηκε ότι υπάρχει θετική διάθεση από τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για να γίνει αναβάθμιση του υφιστάμενου για να πληροί τα κριτήρια. Ήδη έγινε μια συνάντηση με το δημοτικό συμβούλιο,όπου ήταν παρόντες και εκπρόσωποι των σωματείων του Ερμή και της Ομόνοιας Αραδίππου, και διαφάνηκε ότι μπορεί να προχωρήσει. Έχουν αναλάβει τεχνοκράτες για να καταρτιστούν τα σχέδια και να αποταθούν στους αρμόδιους φορείς για να πάρουν τις απαραίτητες εγκρίσεις» μας είπε αρχικά ο κύριος Χατζηματθαίου.

Είστε αισιόδοξος;

«Είναι κάτι που μπορεί να γίνει και αν εμπλακεί ο ΚΟΑ που θεωρούμε υποχρέωση του να εμπλακεί, μπορεί να υλοποιηθεί. Αυτό αποτελεί από μόνο του μια θετική εξέλιξη για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αραδίππου γιατί θα μπορούν οι ομάδες να μην… προσφυγοποιούνται όταν ανεβαίνουν πρώτη κατηγορία».

Πηγή: balla.com.cy

Σχετικά νέα

X
Translate »