Γενικά

Φως στα αίτια θανάτου του 45χρονου Γιώργου Κάτσιου

Φως στα αίτια θανάτου του 45χρονου Γιώργου Κάτσιου από τα Λειβάδια, που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, έδωσε η νεκροτομή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του άτυχου εργάτη οφείλεται σε πολυτραυματισμό, συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος.

“Το αυτοκίνητο αφού κτύπησε τον άνδρα στη συνέχεια τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη θωρακικής αορτής και πολλαπλές ρήξεις πνευμόνων”.

Άλλος ένας υπάλληλος του Δήμου Λειβαδιών τραυματίστηκε κατά το περιστατικό, πρόκειται για τον Κυριάκο Πηγιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη Λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού στα Λειβάδια, όταν το ημιφορτηγό που οδηγούσε ο 38χρονος Μίκης Μελιανίδης, χτύπησε τους δύο υπαλλήλους.

Ο οδηγός αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε, ενώ λήφθηκε δείγμα αίματος για τυχόν ανίχνευση αλκοόλης ή ναρκωτικών ουσιών.

Ο Μελιανίδης συνελήφθη αργά το απόγευμα, ανακρίθηκε και αργότερα σήμερα θα αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε οποιαδήποτε σήμανση για την ύπαρξη του εργοταξίου.

Πηγή:

Σχετικά νέα

X
Translate »