Going out

Φεστιβάλ Οφτού: Έρχεται για 2η χρονιά στο Μενεού

Κύπριος και φαγητό όπως όλοι γνωρίζουμε πηγαίνουν μαζί! ‘Έτσι εδώ και αρκετά χρόνια τα φεστιβάλ στο νησί μας   έχουν πάρει ανοδική πορεία  και φυσικά όλα είναι με βάση τους το φαγητό.

Ένα από τα φεστιβάλ που έχει κλέψει την εντυπώσεις λοιπόν από τους Κύπριους και όχι μόνο είναι το Φεστιβάλ Οφτού, το οποίο πραγματοποιήθηκε πέρσι για πρώτη φορά στο Μενεού με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι διοργανωτές ξεκίνησαν πολύ γρήγορα να σχεδιάζουν το φετινό Φεστιβάλ καθώς στόχος τους είναι να αναβαθμιστεί σε σχέση με την περσινή και να είναι όλα στην εντέλεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για φεστιβαλ οφτο κλεφτικο

Καταρχάς ως εισαγωγή παραλείψαμε να αναφέρουμε ότι το “οφτό”/ “κλεφτικο” αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παραδοσιακά εδέσματα για μικρούς και μεγάλους και βρίσκεται στο τραπέζι μας με την πρώτη ευκαιρία.

Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά θα έχει ακόμη μια φορά την τιμητική του με το  φεστιβάλ οφτού /κλέφτικου στο Μενεού στις  24 Αυγούστου 2017.  με διοργανωτές και φέτος τον Αθλητικό Συλλόγο Αστέρας Μενεού.
Το φεστιβάλ θα ενδεχομένως να φιλοξενηθεί στο προαύλιο του σωματείου στο Μενεού (ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί), όπως και την προηγούμενη ακριβώς χρονιά και αναμένεται και φέτος να γίνει το αδιαχώρητο.

Αποτέλεσμα εικόνας για φουρνοι οφτο κλεφτικο

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν με τον οποιοδήποτε τρόπο, να επικοινωνήσουν με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο  στο Facebook.

Δες εδώ το facebook του συλλόγου

Τιμή: Ακόμη δεν έχει καθόριστεί

Xορηγός επικοινωνίας : Η ιστοσελίδα City of Larnaka.com

 Για περισσότερες πληροφορίες stay tuned !!

Σχετικά νέα

X
Translate »