Εκπαίδευση

Υπ.Παιδείας «Στα σχολεία μας διδάσκουν εκπαιδευτικοί ανεπαρκείς, προβληματικοί και με ψυχολογικά»

Στην παραδοχή πως στα σχολεία μας εργάζονται προβληματικοί, ανεπαρκείς και  εκπαιδευτικοί με ψυχολογικά προβλήματα, προχώρησε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ όπου κλήθηκε να σχολιάσει τα σημερινά δημοσιεύματα για το προβληματικό παρελθόν του εκπαιδευτικού που εναντίον διεξάγεται πειθαρχική έρευνα υποστήριξε πως είναι τοις πάσι γνωστό πως υπάρχουν προβληματικοί εκπαιδευτικοί.
Αναφερόμενος στη διαρροή του δημοσιεύματος ο Κώστας Χαμπιαούρης είπε, «δεν έχω υπόψη μου πως έχει διαρρεύσει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Όταν πρόκειται να γίνει μια έρευνα το γνωρίζουν οι πάντες. Μόλις προκύψει ένα πειθαρχικό θέμα είναι η ΠΟΕΔ. Άρα δεν σημαίνει πως ότι είχε προβλήματα ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός στο παρελθόν
διέρρευσε από το Υπουργείο» είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός.
Η λύση στο εν λόγω ζήτημα σύμφωνα με τον Υπουργό είναι η αξιολόγηση στην οποία επιμένουν και οι οργανωμένοι γονείς ενώ όπως είπε το συγκεκριμένο αξιολόγησης θα προωθηθεί από τις 29 Μαΐου. Ο Υπουργός τόνισε πως με το σύστημα αξιολόγησης όσοι εκπαιδευτικοί δεν κάνουν θα απομακρυνθούν.
Δείτε την παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας εδώ

Σχετικά νέα

X
Translate »