Τοπική Αυτοδιοίκηση

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για τη Β’ Φάση του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για τη Β Φάση του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας, έργο αξίας πέραν των €3 εκατομμυρίων, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

«Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας υπέγραψε χθες Δευτέρα 30 Ιουλίου στα Γραφεία του ΣΑΛ κατασκευαστικό συμβόλαιο με την εργοληπτική εταιρεία FAP CONSTRUCTION Ltd, για την εκτέλεση του Συμβολαίου C21 της Β΄ Φάσης του Αποχετευτικού Συστήματος Λάρνακας», αναφέρεται.

Το έργο, προστίθεται, «αφορά την κατασκευή 15 χιλιομέτρων αγωγών λυμάτων. Η περιοχή του κατασκευαστικού Συμβολαίου C21 ανήκει στο Δήμο Αραδίππου, η οποία συνορεύει με το Δήμο Λάρνακας στα νότια, με  γεωργική γη στα βόρεια και δυτικά και με το Στάδιο του Γ.Σ.Ζ στα ανατολικά».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στην εργοληπτική εταιρεία FAP CONSTRUCTION Ltd κατακυρώθηκε το έργο αξίας €3.149.982,73 πλέον ΦΠΑ κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού καθώς και του ελέγχου από τις Ελεγκτικές Υπηρεσίες της Δημοκρατίας. Τα κατασκευαστικά έργα θα αρχίσουν το Σεπτέμβριο 2018 και θα ολοκληρωθούν εντός 12 μηνών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »