Γενικά

Υιοθέτησε ένα φλαμίνγκο με 35 ευρώ

Τρία είδη πουλιών, που αποτελούν είδη προτεραιότητας στην Κύπρο και την Ευρώπη, μπορεί κανείς να υιοθετήσει συμβολικά, συνεισφέροντας έτσι στην προστασία και τη διατήρηση των πουλιών της Κύπρου και των βιοτόπων τους.

Ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου ξεκίνησε πρόσφατα το σύστημα συμβολικής υιοθεσίας για τρία είδη πουλιών: του Φλαμίνγκο Phoenicopterus roseus, του Γύπα Gyps fulvus και της Κράγκας Coracias garrulus.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πτηνολογικού Συνδέσμου, με μια εισφορά €35 μέσω της ιστοσελίδας www.birdlifecyprus.org/adopt-a-bird-gr για την υιοθέτηση ενός πουλιού, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν το πακέτο υιοθεσίας που περιλαμβάνει μία από τις εικονογραφήσεις της Δάφνης Χριστοφόρου του είδους της επιλογής τους εκτυπωμένη σε αρχειακό χαρτί Α4, ένα πιστοποιητικό υιοθεσίας από τον Πτηνολογικό Σύνδεσμο και καρτ-ποστάλ με πληροφορίες για το είδος της επιλογής τους.

“Τα πουλιά αποτελούν βασικό στοιχείο της ισορροπίας της φύσης και προαναγγέλλουν προβλήματα στο φυσικό μας περιβάλλον. Η απώλεια πουλιών απειλεί ως αποτέλεσμα άλλα είδη, τη φύση γενικά και εν τέλει την ανθρωπότητα”, επισημαίνει ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »