Τουρισμός

Υδάτινη αψίδα για υποδοχή των Κυπριακών Αερογραμμών

Στους αιθέρες η νέα αεροπορική εταιρεία

Το βάπτισμα του πυρός πήρε και επίσημα το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου, η νέα Cyprus Airways. To αεροσκάφος της εταιρείας, έφθασε το πρωί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη των προγραμματισμένων πτήσεων της εταιρείας.

Κατά την επιστροφή του στην Λάρνακα από το αεροδρόμιο Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης, απ’ όπου εκτέλεσε την πρώτη προγραμματισμένη πτήση της εταιρείας (πτήση CY1011), το  αεροσκάφους Airbus A319 των Κυπριακών Αερογραμμών έτυχε της καλύτερης υποδοχής από τα οχήματα της Πυροσβεστικής, τα οποία σχημάτισαν υδάτινη αψίδα, τηρώντας έτσι το έθιμο υποδοχής νέων αερογραμμών.

Ο κύριος Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways δήλωσε «Η σημερινή μέρα αποτελεί ορόσημο για τον τοπικό τομέα των αερομεταφορών αλλά και ολόκληρη την Κύπρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Cyprus Airways βρίσκεται στους αιθέρες και ευχαριστούμε πολύ το κοινό για τη μεγάλη στήριξη, αφού από τη μέρα που ανακοινώσαμε την έναρξή της λειτουργίας μας, η ανταπόκριση ήταν πολύ θερμή και μπορώ να πω συγκινητική. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ξεκούραστες και ευχάριστες πτήσεις.»

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports δήλωσε «Καλωσορίζουμε την έναρξη πτήσεων από την Cyprus Airways και την πρώτη πτήση από την Αγία Πετρούπολη. Προσβλέπουμε στη στενή συνεργασία με την αερογραμμή και στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες για διεύρυνση και ανάπτυξη της συνδεσιμότητας της χώρας.»

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη πώλησης αεροπορικών εισιτηρίων για Τελ Αβίβ, Αγία Πετρούπολη,  Ηράκλειο και Ρόδο.

Σε δεύτερη φάση, η Cyprus Airways, θα ανακοινώσει μέσα στους επόμενους μήνες, ένα αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό πλάνο που θα μπει σε εφαρμογή το Μάρτιο του 2018.

Η Ρωσικών συμφερόντων εταιρεία αγόρασε πέρυσι το λογότυπο των Κυπριακών Αερογραμμών από το κυπριακό κράτος μετά από δημοπρασία.

Φωτογραφίες: Φίλιππος Χρίστου

Σχετικά νέα

X
Translate »