Δελτία Τύπου

Τρία χρόνια παρουσίας Perfect U

Ξεκίνησε από την πόλη μας και σήμερα διαθέτει επτά καταστήματα σε όλη την Κύπρο

Τρία χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά συμπληρώνουν τα καταστήματα καλλυντικών Perfect U, με γνώμονα την  παροχή καλλυντικών σε χαμηλές τιμές. Μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας, τα Perfect U έχουν δημιουργήσει αλυσίδα 7 καταστημάτων σε όλες τις πόλεις.

Το όλο concept της Perfect U προϋπήρχε από το 2010 οπόταν και άρχισε η αναζήτηση εταιρειών που θα πληρούσαν τα κριτήρια των δημιουργών της ιδέας, ώστε να συγκεντρωθούν σε ένα χώρο καλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης  και ομορφιάς τα οποία θα διατίθεντο στους καταναλωτές σε χαμηλές τιμές.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής επιλέγηκαν 10 παγκοσμίως  γνωστές εταιρείες , όπως η Ingrid Cosmetics, η Sans Soucis, η Paese Cosmetics, η Delia Cosmetics, η Bielenda Professional, η Baylis & Harding και η Tommy G Cosmetics.

Τα καταστήματα Perfect U ανήκουν στην εταιρεία A&G KLEIMA IMPORT &EXPORT LTD.

Το πρώτο υποκατάστημα Perfect U άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις αρχές του 2013 στο χώρο  όπου στεγάζεται το κατάστημα Kleima στη Λάρνακα, ενώ την ίδια περίοδο ανοίγει και δεύτερο κατάστημα στη Λευκωσία, στα Λατσιά.

Μέχρι το τέλος του 2013 ξεκίνησε τη λειτουργία του και τρίτο κατάστημα  Perfect U σε Λεμεσό, ενώ το 2014 άνοιξαν ακόμη δύο καταστήματα σε Παραλίμνι και Πάφο. Το 2015, τα Perfect U ανοίγουν δύο επιπλέον καταστήματα, το ένα στη Λεμεσό και το άλλο σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα καταστήματα Perfect U υπάρχει μεγάλη σειρά καλλυντικών περιποίησης προσώπου, σώματος, μακιγιάζ, πλούσια συλλογή αρωμάτων και αξεσουάρ. Πέρα από τα προϊόντα για τα οποία είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Κύπρο των αναγνωρισμένων εταιρειών, διαθέτουν και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με την ονομασία Perfect U.

Η καθιέρωση της εταιρείας σύμφωνα με ένα από τους  δύο ιδιοκτήτες και διευθυντές  της Perfect U,Ανδρέα Σιδερά οφείλεται στο συνδυασμό χαμηλής τιμής και καλής  ποιότητας των προϊόντων της .

inbusiness

Σχετικά νέα

X
Translate »