Breaking News

Επιχειρήσεις

Τρία νέα οικιστικά έργα ετοιμάζει ο Ομίλος Πανίκκος Λειβαδιώτης

Με σημαντική αύξηση στις πωλήσεις του, τόσο από κύπριους αγοραστές  όσο και ξένους επενδυτές αποτιμά τη χρονιά 2017 ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης, θέλοντας να ευχαριστήσει την εκλεκτική πελατεία του  και να ευχηθεί σε όλους μια νέα χρονιά με υγεία, προσωπική γαλήνη και επαγγελματικές επιτυχίες.

Ο Όμιλος προχωρά  δυναμικά και  ετοιμάζει να εντάξει στο χαρτοφυλάκιο του ακόμη ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ (RIA COURT 59,60,61),ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται υπό ανέγερση άλλα επτά έργα(RIA COURT 50,52,53,55,56,57,58).

Τα δύο έργα, RIA COURT 59 & 60, θα βρίσκονται στην προνομιούχα περιοχή της Λάρνακας την περιοχή Αγίου Γεωργίου Μακρή και θα αποτελούνται  από πολυτελή διαμερίσματα των δύο και τριών υπνοδωματίων με άνετους χώρους στάθμευσης και ξεχωριστές αποθήκες .

Το τρίτο έργο του Ομίλου, RIA COURT 61  θα βρίσκεται στην γνωστή  περιοχή Δροσιάς και βρίσκεται στο πρώιμο στάδιο της μελέτης από έμπειρη ομάδα αρχιτεκτόνων ,πολιτικών μηχανικών και διακοσμητών. Ένα έργο που προορίζεται σε εκείνους που επιθυμούν την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, το σχολείο της Aμερικανικής Ακαδημίας,το Γυμνάσιο Δροσιάς και το Δημοτικό κήπο της πόλης.

Τα τρία έργα προορίζονται να ξεκινήσουν Μάρτη 2018 και να αποπερατωθούν τέλος 2019.

Αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι ο Όμιλος προχώρησε στην έκδοση των ξεχωριστών τίτλων ιδιοκτησίας των έργων που αποπερατώθηκαν κατά την περίοδο 2015-2016 (RIA COURT 48,49) ενώ υπενθυμίζει την εκλεκτική πελατεία του ότι όλοι οι ξεχωριστοί τίτλοι των έργων RIA COURT 1-49 έχουν εκδοθεί και παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ομίλου για να διευθετηθεί η επ΄ονόματι τους μεταβίβαση.

Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση επικοινωνήστε στο 24-828000 ή στα γραφεία του Ομίλου που βρίσκονται στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 22, στην Λάρνακα.

Σχετικά νέα

X
Translate »