Breaking News

Οικονομία

Τρία εμπορικά κέντρα για την Λάρνακα

Sunny Mall, Zenon Mall και Metropolis προγραμματίζουν την ανέγερση τους στην πόλη του Ζήνων

Tην ενημέρωση χορηγεί η υπηρεσία Λάρνακα e-Business

Η Λάρνακα που μέχρι σήμερα αποτελούσε την μόνη πόλη της Κύπρου χωρίς εμπορικό κέντρο, φαίνεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον για ανέγερση, όχι ενός αλλά τριών εμπορικών κέντρων. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ένα εμπορικό κέντρο για το οποίο υπεβλήθη αίτηση για πολεοδομική άδεια, θα ανεγερθεί στην περιοχή των Λιβαδιών,  δεύτερο εμπορικό κέντρο, για το οποίο επίσης υπεβλήθη αίτηση για πολεοδομική άδεια, θα ανεγερθεί σε τεμάχιο γης κοντά στο ΚΕΝ Λάρνακας και του αθλητικού γηπέδου ΓΣΖ. Αξίζει να σημειωθεί πως για τις αιτήσεις ανέγερσης δύο εμπορικών κέντρων, αναφέρθηκε και μέσα από συνέντευξή του στο InBusinessNews και ο νέος Δήμαρχος, Ανδρέας Βύρας. Παράλληλα, επιχειρηματίας φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, να προγραμματίζει την ανέγερση και τρίτου εμπορικού κέντρου πλησίον του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού Λάρνακας. Πάντως και τα τρία εμπορικά κέντρα διεκδικούν να φιλοξενήσουν ηχηρά brands που διατηρούν παρουσία στην Κύπρο.

 

Sunny Mall
Οραματιστής για ανέγερση του πρώτου εμπορικού κέντρου «Sunny Mall» και πολυτελούς πύργου με διαμερίσματα στην περιοχή των Λιβαδιάων είναι και ο ιδρυτής του MyMall της Λεμεσού, Dr. Alex Raz. Για την εν λόγω εμπορική ανάπτυξη, το κόστος της οποίας υπολογίζεται στα €75 εκατ., έχει υποβληθεί αίτηση για εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, το Sunny Mall θα εκτείνεται σε 25.000 τ.μ., σε ένα μόνο όροφο και θα αποτελείται από 100 καταστήματα παντός τύπου. Η τοποθεσία θεωρείται εξαιρετική από τους επενδυτές, διότι το mall θα βρίσκεται στα σύνορα Λιβαδιών και Λάρνακας,  400 μέτρα από τη θάλασσα, σε κομβικό σημείο που αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες από την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, τις βρετανικές βάσεις, τη Λάρνακα, καθώς και άλλες περιοχές, όπως η Αραδίππου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ΙnBusiness.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »