Γενικά

Τρέξε με την ομάδα του Καραισκάκειου στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και στήριξε το Ίδρυμα

Με ιδιαίτερη τιμή ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει τη στήριξη του στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και την έναρξη μιας λαμπρής συνεργασίας.

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών και μη κερδοσκοπικών δράσεων του, ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδας που θα έχει δικαίωμα να τρέξει σε όλες τις αποστάσεις με το όνομα Καραϊσκάκειο.

Όσοι επιλέξουν να τρέξουν με την ομάδα του Καραϊσκάκειου ιδρύματος «Run for Karaiskakio, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, όλο το ποσό της συμμετοχής θα πηγαίνει στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Ως Οργανωτική Επιτροπή καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει το Καραϊσκάκειο ίδρυμα και να τρέξει με το Karaiskakeio team ώστε να συγκεντρωθεί όλο και μεγαλύτερο ποσό. Παράλληλα, θα αποκτήσετε το συλλεκτικό μπλουζάκι της ομάδας του Καραισκάκειο και βέβαια το πακέτο παροχών για τα 5 χιλι, το οποίο συμπεριλαμβάνει μοναδικά φιλοτεχνημένο μετάλλιο τερματισμού, τσάντα πλάτης με το λογότυπο της διοργάνωσης, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής με αναγραφή του ονόματος και της επίδοσης, αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του δρομέα εφόσον δηλωθεί νωρίς, την παροχή ισοτονικών ποτών- χυμών στους σταθμούς τροφοδοσίας, δωρεάν και πλήρης υγειονομική κάλυψη, υπηρεσίες αποκατάστασης (μασάζ) για όσους δρομείς το επιθυμούν, χάραξη ονόματος στο μετάλλιο (προαιρετική παροχή) και προσωπική ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Σχετικά νέα

X
Translate »