Breaking News

Επιχειρήσεις

Το Re.Buke αλλάζει ολοκληρωτικά και φέρνει νέο αέρα στο Μακένζυ

Το 2017 ήταν καθοριστικό για το Re.buke αφού πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει εντελώς το εσωτερικό του μαγαζιού με κύριο σκοπό του να καθιερωθεί ως ένα αγαπητό στέκι που θα ικανοποιεί κάθε γούστο.
Η αλλαγή θα είναι ραγδαία και σκοπός τους θα είναι να πληροί τα μέσα για να καλύψει το κοινό για όλες τις ώρες της μέρας.
Ο τρόπος με τον οποίο θα διαμορφωθεί θα προσφέρει στο κοινό καφέ, φαγητό αλλά και ποτό. Δηλαδή θα είναι ανοικτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.
Το Μακένζυ όπως γνωρίζουμε είναι ο απόλυτος προορισμός της Λάρνακας για το καλοκαίρι, έτσι με την νέα ατμόσφαιρα την οποία θα δημιουργήσουν θα γίνει ένας τόπος ο οποίος θα λατρευτεί και θα τιμηθεί ιδιαίτερα.
Οι καλοκαιρινές ηλιόλουστες μέρες δίπλα από τη θάλασσα είναι μαγευτικές και τιμώνται ιδιαίτερα από τον κόσμο της Λάρνακας που και φέτος θα κατακλύσει το Re.buke.

Όμως σκοπός τους μετά την ανακαίνιση εκτός από το να συνεχίσουν να προσφέρουν ωραίες καλοκαιρινές στιγμές είναι να ικανοποιούν τον κόσμο και τον χειμώνα.
Με το τέλος της ανακαίνισης θα δημιουργηθεί ένας ζεστός χώρος για το χειμώνα που θα μπορεί ο καθένας να πίνει τον καφέ του, να απολαμβάνει το μεσημεριανό ή βραδινό δείπνο του αλλά φυσικά θα μπορεί και να χαλαρώνει με ένα ποτό το βράδυ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει η επίσημη σελίδα του Re.buke στο facebook, οι εργασίες θα τελειώσουν τέλος του Φεβρουαρίου και θα είναι έτοιμοι να ανοίξουν τις πύλες τους στο κόσμο.
Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε προβάλουν τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Σχετικά νέα

X
Translate »