Going out

Το Old Market St. γιορτάζει 4 χρόνια με το μεγαλύτερο Street Party της πόλης!

Έχει πλέον καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο Street Party στη Λάρνακα και όχι μόνο. Ο λόγος για το επετειακό πάρτυ που διοργανώνει  κάθε χρόνο το OLD MARKET ST. για τα γενέθλιά του. Το γνωστό Cocktail Bar, γιορτάζει φέτος 4 χρόνια και με το σλόγκαν “STAND [4]
YOUR STREET
, μας προσκαλεί όλους για μια «συνάντηση” στην Κλεάνθη Καλογερά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί με αυτό το όμορφο event.

STAND [4] YOUR STREET_______________•#oldmarketst#stand4yourstreet#20may2018 #4yearsoldmarketst #streetparty #thebarproject #larnaca #larnaka #teaservideo

Posted by Old Market St. on Monday, April 23, 2018

Όσοι κατάφεραν να βρεθούν στα προηγούμενα street parties που διοργάνωσε η ομάδα του OLD MARKET ST.,  είναι σίγουρο ότι ανυπομονούν για αυτό που έρχεται! Οι υπόλοιποι, μη χάσετε και φέτος την ευκαιρία γιατί πραγματικά αξίζει! Φαντασμαγορικά cocktails, λαχταριστά street food, μουσικάρες και υπέροχοι άνθρωποι να χορεύουν ξέγνοιαστα στο δρόμο σαν μια παρέα. Γιατί σε αυτό το πάρτυ δεν υπάρχουν άγνωστοι. Μόνο φίλοι που απλά δεν έτυχε ακόμα να γνωριστούν!

Σημειώστε μέρα και ώρα: Κυριακή 20 Μαΐου 2018, από τις 6μμ. μέχρι αργά το βράδυ… ή μάλλον μέχρι τις πρωινές ώρες, αναλόγως των αντοχών σας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και κάθε χρόνο, τα καθαρά έσοδα του event θα δωθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ίδρυμα Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη.


#TheFood

Και αν πεινάσετε, μην ανησυχείτε! To αγαπημένο street food της πόλης μας The Potbelly θα ετοιμάζει τις απολαυστικές του γεύσεις.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »