Τεχνολογία

Το Instagram προχωράει (επιτέλους) σε δύο πολύ σημαντικές αλλαγές στο news feed

Κάπως έτσι θα εμφανίζονται πλέον τα ποστ.
Μετά τις διαμαρτυρίες και τα παράπονα πολλών χρηστών, το Instagram αποφάσισε να προχωρήσει σε δύο μεγάλες αλλαγές που αφορούν τον τρόπο που εμφανίζονται τα ποστ στο News Feed.

Το 2016 η εφαρμογή είχε αλλάξει τον τρόπο που παρουσιάζονται οι φωτογραφίες μέσω ενός νέου αλγόριθμου, που επέλεγε υποτίθεται τις σημαντικότερες για κάθε χρήστη με βάση τα άτομα με τα οποία έχει μεγαλύτερη αλληλεπίδραση.

Η αλλαγή δυσαρέστησε όμως τους χρήστες που εξέφρασαν έντονα παράπονα ότι έβλεπαν συνεχώς τα ίδια ποστ.

Την Πέμπτη το Instagram ανακοίνωσε πως προχωρά σε ορισμένες αλλαγές για το News Feed των χρηστών, ανάμεσά τους και η εμφάνιση των νέων ποστ με χρονολογική σειρά, δηλαδή με βάση την ημερομηνία δημοσίευσής τους.

Επίσης αλλάζει ο τρόπος «επιστροφής» στην εφαρμογή. Μέχρι πρότινος όταν κάποιος έβγαινε από το Instagram και έμπαινε ξανά, τον έβγαζε στην κορυφή των ποστ και όχι εκεί που ήταν. Τώρα, θα επιστρέφει ακριβώς στο σημείο που ήταν πριν.

Τέλος, προστίθεται το κουμπί «New Posts», που θα μεταφέρει το χρήστη αυτόματα στο επάνω μέρος του News Feed δίνοντάς του τη δυνατότητα να τσεκάρει ό,τι νέο έχει «ανέβει».
Πηγή: LIFO

Σχετικά νέα

X
Translate »