Breaking News

Γενικά

Το «Hippo project» του Sophia Foundation στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Οι 20 μεγάλοι ιπποπόταμοι θα είναι τοποθετημένοι σε διάφορα κεντρικά σημεία του Αεροδρομίου

Το «Hippo project” του Sophia Foundation θα βρίσκεται μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2018 στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σε δελτίο Τύπου της Hermes Airports  αναφέρεται ότι «πρόκειται για είκοσι μοναδικούς ιπποπόταμους που φιλοτέχνησαν αφιλοκερδώς, Κύπριοι καλλιτέχνες, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Sophia Foundation, το οποίο εδώ και πέντε χρόνια, υλοποιεί το επιτυχημένο του φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» για τα παιδιά της Κύπρου και το οποίο στηρίζει έμπρακτα και η Hermes Airports».

Προστίθεται πως «η ιδέα για αυτή την πρωτότυπη διοργάνωση που φέρει το σλόγκαν «Let’s Hippo» είναι εμπνευσμένη από τους πέτρινους μικρούς ιπποπόταμους του Sophia Foundation που φτιάχνονται με πολλή αγάπη από παιδιά στην Κένυα. Οι είκοσι μεγάλοι ιπποπόταμοι έχουν «υιοθετηθεί» από είκοσι μεγάλες επιχειρήσεις της Κύπρου, οι οποίες μέσω της οικονομικής τους συμβολής, στηρίζουν τη συνέχιση της προσφοράς στα παιδιά της Κύπρου, μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η Μαρίνα Σιακόλα, Πρόεδρος του Sophia Foundation ανέφερε ότι «με τη πρωτοβουλία “Let’s Hippo”, εξασφαλίζεται σημαντική οικονομική βοήθεια η οποία επιτρέπει στο Ίδρυμα να συνεχίσει να χαρίζει χαμόγελα σε εκατοντάδες παιδιά, στηρίζοντας ταυτόχρονα την εκπαίδευση τους μέσα σε αξιοπρεπείς συνθήκες». Ευχαρίστησε τη Hermes Airports για τη φιλοξενία των 20 ιπποπόταμων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας «αλλά και για τη γενναιόδωρη χορηγία της εταιρείας, στο πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» μέσω του οποίου παρέχεται σημαντική βοήθεια σε σχολεία της Λάρνακας».

Εξάλλου η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports, καλωσόρισε «το “Hippo Project” στο Αεροδρόμιο Λάρνακας» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «χιλιάδες επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα με τους 20 μεγάλους ιπποπόταμους και να φωτογραφηθούν μαζί τους».

Ταυτόχρονα εξέφρασε την «ιδιαίτερη ικανοποίηση» της Hermes Airports για το γεγονός ότι «μας δόθηκε η ευκαιρία, μέσω του προγράμματος “Μαγειρεύω και Προσφέρω” αλλά και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής μας ευθύνης, να βοηθήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, εκατοντάδες μαθητές που είχαν ανάγκη στήριξης, προκειμένου να κρατήσουν τα όνειρα τους ζωντανά και να παραμείνουν στα σχολεία και τα μαθήματα τους, χωρίς να ανησυχούν για τη σίτιση τους, είτε οι ίδιοι, είτε οι γονείς τους».

Οι 20 μεγάλοι ιπποπόταμοι θα είναι τοποθετημένοι σε διάφορα κεντρικά σημεία του τερματικού κτηρίου του Αεροδρομίου Λάρνακας, τόσο στις αφίξεις, όσο και στις αναχωρήσεις.

ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »