ΑΕΚ

Το σήκωσαν οι U19 της ΑΕΚ! Τεσσάρα στον ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ Κ19, που κέρδισε στον τελικό που έγινε στο «ΑΕΚ Αρένα», τον ΑΠΟΕΛ με 4-2 και πανηγυρίζει το κύπελλο.

Ο Ράσπας στο 17′ έδωσε προβάδισμα για την ομάδα της πόλης μας, όταν μετά από γύρισμα του Ραουνά, αρχικά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά βρήκε στόχο γράφοντας στο 1-0.

Το 1-0 έμελλε να ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το δεύτερο μέρος με τον Αναστασίου μετά από απευθεία εκτέλεση φάουλ, η ΑΕΚ έκανε το 2-0.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ αντέδρασε και όχι μόνο μείωσε, αλλά μέσα σε τρία λεπτά έφερε το παιχνίδι στα ίσα, οδηγώντας το στην παράταση.

Εκεί το παιχνίδι είχε λιγοστές φάσεις, ωστόσο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ενώ όλα έδειχναν πως ο τελικος θα κριθεί στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι, ο Σόρια με εκπληκτική προσπάθεια και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 3-2.

Το κερασάκι στην τούρτα, ο Σκορδής με κενή εστία, μιας και ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ ήταν στην επίθεση, δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-2, με την ομάδα της πόλης μας να πανηγυρίζει την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΑΕΚ: Τούμπας, Σολωμού (56’Σκορδή), Τρύφωνος, Σωτηρίου, Νικάνδρου (66’Μάμα), Παναγίδης, Σορία, Αχιλλέως (88’Κοντολεύτερος), Ράσπας, Αναστασίου, Ραούνας.

ΑΠΟΕΛ: Παρασκευάς, Σωκράτους (68΄Βαλεντινάς), Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Πολυκάρπου, Στυλιανίδης, Πάπουτσος (46’Κούκου), Αρτεμίου, Ανδρέου (57’Οκκαρίδης), Χαραλάμπους, Γκρούμπατς.

 

ΑΕΚ ΣΚΑΛΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ?????????????3-2 με γκολ του Σορια στο 119 !!!

Posted by Alexandros Christiana Loizides on Wednesday, May 9, 2018

 

Posted by Alexandros Christiana Loizides on Wednesday, May 9, 2018

 

Posted by Alexandros Christiana Loizides on Wednesday, May 9, 2018

Σχετικά νέα

X
Translate »