Νέες Αφίξεις

Το πρώτο παιδικό Spa της Λάρνακας είναι γεγονός

Είναι αποδεδειγμένο ότι πετυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις είναι αυτές που εντοπίζουν κενά στην αγορά και φέρνουν κάτι καινούργιο και καινοτόμο.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και η νέα επιχειρηματική κίνηση της νεαρής επιχειρηματία Άντρης Kυριάκου,  η οποία είναι ιδιοκτήτρια του Rinnovo Hair And Beauty Experts.

Το κατάστημα πρόσφατα έχει μεταφερθεί σε νέα τοποθεσία (παρα το μικρό κυκλικό κόμβο της Αρχιεπισκοπής) και πέραν από τις υπηρεσίες που παρείχε ήδη, έφερε κάτι εντελώς καινούργιο για τα δεδομένα της πόλης μας. Το πρώτο παιδικό SPA της πόλης. Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία του παιδικού SPA δεν είναι άλλη από το ότι η κ. Κυριάκου ήθελε να προσφέρει μια διαφορετική υπηρεσία στο πελατολόγιο της.

Με τη δημιουργία του παιδικού  SPA, το οποίο είναι ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά έτσι ώστε να γίνεται το κούρεμα μια ευχάριστη ώρα για το παιδί, δώσαμε την ευκαιρία στους πελάτες μας την επιλογή να έρχονται με το παιδί τους στο χώρο μας και τόσο ο γονιός όσο και το παιδί να απολαμβάνουν το χρόνο τους, δήλωσε στο Larnaka Business News η κ. Κυριάκου.

Το Rinnovo Hair And Beauty Experts δημιουργήθηκε για να καλύψει όλες τις ανάγκες περιποίησης σε όλες τις ηλικίες και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν:

– Ανδρικό κούρεμα

-Γυναικείο κούρεμα,

– Βαφή,

-Hair Extensions,

-Θεραπείες με επώνυμα προϊόντα,

-Υπηρεσίες αισθητικής ,

-Εyelashes,

-Τattoo φρύδι,

-Μασάζ,

-Θεραπείες προσώπου κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της επιχείρησης μπορείτε να επικοινωνείτε στα πιο κάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Tηλ: 24 624711

Web: Rinnovohairbeauty.com

Facebook

Σχετικά νέα

X
Translate »