Δελτία Τύπου

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΛΚ

Την πρώτη του συνεδρία πραγματοποίησε στις 21 Ιουνίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου κατά την οποίαν καταρτίστηκε σε σώμα μετά την πραγματοποίηση της 57ης Ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης του Συνδέσμου.

Η σύνθεση του Συμβουλίου για την περίοδο 2018 – 2019 είναι η ακόλουθη:

Πρόεδρος:
Μάριος Σκανδάλης

Ο Μάριος Σκανδάλης είναι Fellow member του Association of Chartered Certified Accountants (UK), licensed member του Association of Certified Fraud Examiners (US), Fellow member του Institute of Chartered Secretaries and Administrators – ICSA (UK) και Certified Financial Consultant.  Είναι επίσης Fellow member του International Compliance Association (UK) και professional member του Society of Corporate Compliance and Ethics (US).
Σήμερα είναι ο Διευθυντής Διεύθυνσης Συμμόρφωσης του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου.

Αντιπρόεδρος
Σταύρος Παντζαρής

Ο Σταύρος Παντζαρής είναι o Διευθύνων Συνέταιρος της Ernst & Young (EY) στην Κύπρο. Ηγείται επίσης των ελεγκτικών υπηρεσιών του οίκου στην Κύπρο.  Ο Σταύρος Παντζαρής είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (FCA).

Γραμματέας
Μαρία Παστελλοπούλου

Η Μαρία Παστελλοπουλου είναι ο ιδρυτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ελεγκτικής εταιρείας Παστελλοπούλου Καρλεττίδης Λίμιτεδ. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) από το 2012 αλλά και μέλος (Fellow) του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Μέλη
Δημήτρης Βάκης

Διατέλεσε υπεύθυνος κατά καιρούς για διάφορα τμήματα και υπηρεσίες της KPMG. Σήμερα είναι υπεύθυνος για ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο πελατών σε θέματα Ελέγχου και άλλων υπηρεσιών, και ηγείται των τμημάτων IT και Markets & Marketing της KPMG στην Κύπρο.

Χρίστος Βασιλείου
Ο Χρίστος Βασιλείου είναι Διοικητικός Σύμβουλος στην εταιρεία KPMG.Ο Χρίστος Βασιλείου έχει πτυχίο BA (Econ) Accounting and Finance (Joint Honours) από το πανεπιστήμιο του Manchester.

Κάρλος Ζάγκουλος
Ο Κάρλος  είναι ιδρυτικό μέλος του ελεγκτικού οίκου  BDO Ltd. Αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στον οίκο Arthur Andersen Λονδίνου, παρέμεινε για ακόμα ένα χρόνο ως μάνατζερ. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Κύπρο όπου  εργάστηκε αρχικά στον οίκο Coopers and Lybrand. Από το 1996 είναι συνέταιρος στην BDO Ltd.

Πιερής Μάρκου
Ο Πιερής Μάρκου είναι κάτοχος πτυχίου Λογιστικής, είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ΙCAEW) ως επίσης και του Chartered Institute of Taxation του Ηνωμένου Βασιλείου. Από το 2003 είναι Επικεφαλής των Φορολογικών και Νομικών υπηρεσιών στην Deloitte Κύπρου.

Γαβριήλ Ονησιφόρου
Ο Γαβριήλ Ονησιφόρου είναι κάτοχος BA Econ από το University of Manchester και είναι fellow of the Institute of Charted Accountants in England & Wales. Άρχισε να εργάζεται στους Price Waterhouse στο Manchester ενώ από το 1995 εργάζεται για τους Ernst & Young μέχρι και σήμερα.

Πέτρος Πετράκης
Ο Πέτρο Πετράκης είναι συνέταιρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της PwC Κύπρου. Είναι επίσης επικεφαλής συνέταιρος για θέματα Διαχείρισης Κινδύνων και Ποιότητας και υπεύθυνος συνέταιρος Δεοντολογίας και Συμμόρφωσης.

Σάββας Πογιατζής
Ο Σάββας Πογιατζής είναι διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Fidescorp Ltd

Σπύρος Σπύρου
Ο Σπύρος Σπύρου είναι Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών στην Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) από τον Ιούνιο 2002.

Δημήτρης Ταξιτάρης
Ο Δημήτρης Ταξιτάρης είναι συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Symmetria F.S. Ltd («Symmetria»), ανεξάρτητης εταιρείας συμβουλευτικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ερευνών και αναλύσεων με βάση την Κύπρο.

Νίκος Χειμαρίδης
Ο Νίκος Χειμαρίδης είναι συνέταιρος στην εταιρεία PricewaterhouseCoopers Κύπρου και έχει εξειδίκευση στα φορολογικά θέματα.

Οδυσσέας Χριστοδούλου
Ο Οδυσσέας Χριστοδούλου είναι μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (FCCA) και του Chartered Institute of Bankers (FCIB).  Από το 1993 εργάζεται στο Intercollege/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και είναι μέλος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Σχετικά νέα

X
Translate »