Όμορφα της Πόλης

Το λογότυπο μας περήφανα στους δωρητές του Πάρκου Ίσων Ευκαιριών

Τα έργα για τη δημιουργία του Πάρκου Ίσων Ευκαριών στη λεωφόρο Φανερωμένης προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και στις 06 Νοεμβρίου ένα όνειρο κάποιων συμπολιτών μας γίνεται πραγματικότητα. Ένα όνειρο το οποίο για να γίνει πραγματικότητα χρειάστηκε μεγάλη και συλλογική προσπάθεια από πολλούς για την υλοποίηση του και σίγουρα τεράστια συνδρομή σε αυτό το μοναδικό έργο έχει η Τράπεζα Κύπρου με την πολύ μεγάλη της οικονομική συνεισφορά.

Ο εμπνευστής του έργου που δεν είναι άλλος από το Ροταριανό Όμιλο Λάρνακα – Κίτιον, δεν ξέχασε όλους αυτούς που είτε με μικρή είτε με μεγάλη προσφορά βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου έτσι τοποθέτησε μια μεγάλη πινακίδα στην είσοδο του πάρκου με τα λογότυπα όλων όσων συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.

Ροταριανός Όμιλος Λάρνακα – Κίτιον, Τράπεζα Κύπρου, Ροταρακτ Λάρνακα – Κίτιον, ΑΕΚ Βasketball, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, AUDI, Delloite, AJK Foundation, Africanos Property Developers κ.α μπορούν βλέπουν τα λογότυπα τους και να περηφανεύονται για την βοήθεια που έδωσαν.

Ανάμεσα τους και το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, του City of Larnaka.com, το οποίο καμαρώνουμε όσο τίποτε. Το έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι η σελίδα μας δεν είναι απλά μια σελίδα που μοναδικός της σκοπός είναι να μαζεύει clicks. Η δική μας σελίδα είναι εδώ για να στηρίξει με το δικό της τρόπο όπου και όποιος το έχει ανάγκη.

Στην περίπτωση του Πάρκου Ίσων Ευκαιριών, η σελίδα μας είχε ενεργό ρόλο στη εξεύρεση χρηματικών πόρων οι οποίοι επέτρεψαν την επίσπευση το έργου και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως και είναι πολύ σημαντικό το λογότυπο μια ιστοσελίδας, να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά μεγάλων εταιρειών της πόλης.

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές πως ως διαδικτυακό μέσο της πόλης, στόχος μας πέραν από την ενημέρωση, είναι να συμβάλλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε στα κοινά της πόλης μας.
Ευχαριστούμε το Ροταριανό Όμιλο Λάρνακα – Κίτιον για την τιμή που μας κάνει να εμφανιζόμαστε στους δωρητές αυτού του πολύ σπουδαίου έργου, δίπλα από μεγάλες εταιρείες.

Tα εγκαίνια του πάρκου θα γίνουν στις 6 Νοεμβρίου 2016 , ωρα 11π.μ και θα τα τελέσει η Υπουργός Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ελάτε να γιορτάσετε μαζί μας ! Διασκέδαση , μουσική , δραστηριότητες !

IMG_8588

IMG_8587 IMG_8589 IMG_8590

Σχετικά νέα

X
Translate »