Going out

Το Κίνημα Αλληλεγγύη διοργανώνει φιλανθρωπική τόμπολα για ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου “Άγιος Σπυρίδωνας” στη Λάρνακα

Το Κίνημα Αλληλεγγύης με γνώμονα την αλληλεγγύη και τη διάθεση προσφορας, διοργανώνει Τόμπολα, σήμερα, Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, ώρα 18.30, στο καφεστιατόριο “Six Café” στη Λάρνακα, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων για την ενίσχυση του έργου του Ειδικού Σχολείου «Άγιος Σπυρίδωνας» στη Λάρνακα.

Το Ειδικό Σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας» παρέχει εκπαίδευση και θεραπείες σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες και ο εξοπλισμός για τις θεραπείες τους είναι εξειδικευμένος και υψηλού κόστους. Οι τυχεροί της τόμπολας θα κερδίσουν δώρα απο ευγενικους χορηγούς και τα έσοδα από την τόμπολα θα διατεθούν ως εισφορά στη Λέσχη Lions Λάρνακας για το Ειδικό Σχολείο, για τη δημιουργία της πρώτης, πανευρωπαϊκά, Κλινικής εξειδικευμένων Κουστουμιών ηλεκτροδιέγερσης σουηδικής προελεύσεως.

Σκοπός των εξειδικευμένων αυτών κουστουμιών είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας του χρήστη μέσω της μείωσης των ανεπιθύμητων συνεπειών της εκάστοτε πάθησης. Ο εξοπλισμός αυτός είναι κατάλληλος για παιδιά και ενήλικες με σπαστικότητα ή άλλες μορφές κινητικών δυσλειτουργιών.

Σχετικά νέα

X
Translate »