Going out

Το Εstrella, το απόλυτο brunch hotspot έρχεται στην πόλη μας

Μία από τις πολυσυζητημένες νέες αφίξεις του 2017 στην Κύπρο ήταν αναμφίβολα το πρώτο κατάστημα του Estrella στη Λεμεσό. Το Estrella Limassol, που άνοιξε στην Κύπρο τον περασμένο Σεπτέμβριο ήταν το πρώτο all day café-restaurant της γνωστής ελληνικής αλυσίδας, εκτός ελλαδικού χώρου που προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό τόσο με την άφιξή του στην Κύπρο όσο και με τα πιάτα του.

Με περισσότερες από 244.000.000 αναφορές στο Google, παρουσία στα κορυφαία γαστρονομικά και ταξιδιωτικά μέσα του κόσμου, το Estrella κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή της παγκόσμιας foodie κοινότητας. Το μικρό εστιατόριο που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη έφτασε το 2017 στην Κύπρο και μέχρι σήμερα έχει ανοίξει αρκετά καταστήματα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας ενώ ετοιμάζεται για ανοίγματα σε Λονδίνο και Βερολίνο.

Έρχεται στην πόλη μας
Σε σημερινό δημοσίευμα του το Time Out Cyprus ανέφερε ότι το αγαπημένο brunch spot κατηφορίζει στην πόλη μας.

Η σελίδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει  ότι οι υπογραφές έπεσαν με επιχειρηματία της πόλης που ασχολείται με τον τομέα της εστίασης ενώ αυτή την περίοδο αναζητείται ο χώρος όπου θα στεγαστεί το Estrella Λάρνακας.

 

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »