Ταξίδι

Το εστιατόριο με την πιο όμορφη θέα στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το περιοδικό National Geographic Traveler η Ελλάδα έχει το πιο όμορφο εστιατόριο του πλανήτη 

Βλέποντας τη φωτογραφία ίσως και να κατάλαβες σε ποιο νησί βρίσκεται αυτό το παραμυθένιο εστιατόριο. Και ναι πολύ σωστά μάντεψες βρίσκεται στη Σαντορίνη και πρόκειται για το Lycabettus Restaurant που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Andronis Luxury Suites στη Σαντορίνη.

To άρθρο χορηγεί η εταιρεία Orthodoxou Travel & Tours

 

Το εστιατόριο είναι πολύ κομψά διακοσμημένο ενώ η θέα από τα τραπέζια του απλά δεν περιγράφεται. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας της Σαντορίνης εκτείνεται μπροστά στα μάτια του κόσμου που το επισκέπτεται οι οποίο απολαμβάνουν τα gourmet πιάτα του εστιατορίου χορταίνοντας και το σώμα και το πνεύμα τους. Με λίγα λόγια, δεν γίνεται να πάτε στη Σαντορίνη και να μην φάτε έστω και μια φορά σε αυτό το εστιατόριο.

Το υπέροχο αυτό εστιατόριο βρίσκεται στην πλαγιά ενός απόκρημνου βράχου, πολύ ψηλά, πάνω από την γνωστή σε όλους Καλντέρα. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως ο βράχος πάνω στον οποίο «είναι τοποθετημένο» το Lycabettus Restaurant βρίσκεται πάνω από το νερό πράγμα που το καθιστά ένα από τα πιο ρομαντικά σκηνικά εστιατορίων στον κόσμο.

To άρθρο χορηγεί η εταιρεία Orthodoxou Travel & Tours

 

Eάν έχει εντυπωσιαστεί από το εστιατόριο και θες να απολαύσεις ένα γεύμα ή δείπνο απολαμβάνοντας την καλύτερη θέα στον κόσμο, να σε ενημερώσουμε ότι η εταιρεία Orthodoxou Travel & Tours σου δίνει την ευκαιρία με 8ήμερο πακέτο με τιμές που ξεκινούν από €489,00.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στο 24 841 100 ή κάνοντας κλίκ εδώ

Σχετικά νέα

X
Translate »