Breaking News

Αθλητικά Νέα

Τον δυσκόλεψε αρκετά!

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Ήταν η 5η νίκη των «γαλαζοκίτρινων» επί των «ερυθρολεύκων» την φετινή περίοδο. Ωστόσο αυτή την φορά τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα καθώς η Σαλαμίνα αγωνιζόταν χωρίς άγχος και δυσκόλεψε την ομάδα της Λευκωσίας.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα

 

Δηλώσεις Ντε Γιόνκε «Ήμουν ξεκάθαρος σ΄αυτό που είπα»

Περήφανος για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Γιαν Ντε Γιόνκε. 

Ο Ολλανδός προπονητής αναφέρθηκε και στην δήλωση του την περασμένη βδομάδα περί αποχώρησης του.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο γι΄αυτό προσπαθήσαμε να απειλήσουμε με μακρινές μπαλιές. Η ομάδα μου αντέδρασε πολύ καλά στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι το σύνολο που έφτιαξε ο Μάκης Παπαϊωάννου άξιζε να βρίσκεται στην εξάδα. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ. Εγώ είμαι περήφανος για την Νέα Σαλαμίνα η οποία πρέπει να έχει την στήριξη του κόσμου της. Κάναμε πολύ καλή δουλειά μέχρι σήμερα. Πρώτη φορά η Νέα Σαλαμίνα είναι στις πρώτες έξι ομάδες, γι΄αυτό πρέπει να στηριχτεί περισσότερο».

Αν ήτα το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας:

«Ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό που είπα  Αυτό που είπα έτσι είναι. Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο για την ατμόσφαιρα Ότι ισχύει σας το είπα από την προηγούμενη συνέντευξη Τύπου. Στην ατμόσφαιρα υπάρχουν επίσης οι πλανήτες! Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που κάναμε στη Νέα Σαλαμίνα αυτούς τους 9 μήνες. Θυμάμαι όταν με ρώτησαν μετά το πρώτο παιχνίδι όταν χάσαμε με την Ομόνοια το στόχο της Σαλαμίνας. Όταν τους είπα για εξάδα γελούσαν».

«Ξέρω ότι οι παίκτες μου πάλεψαν σήμερα. Είχαμε κακές στιγμές όμως όταν είσαι μεγάλη ομάδα με μικρό μπάτζετ το να καταφέρεις να μπεις στην εξάδα είναι μεγάλο πράγμα. Την προηγούμενη Τετάρτη στις δηλώσεις μου ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Έκανα λάθος γιατί μίλησα πολύ. Ότι είπα όμως ισχύει».

Πηγή: themasports.com

Σχετικά νέα

X
Translate »