Bars

Τι νέο θα μας απασχολήσει φέτος στο Μακένζυ;

Λίγες μέρες έχουν μείνει πριν το καλοκαίρι  και είδη αρχίσαμε και αναλογιζόμαστε όλα εκείνα τα μαγαζιά που θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι στην περιοχή Μακένζυ . Δεν πρόκειται για νέες αφίξεις  αλλά για μερικώς  και πλήρως ανακαινίσεις σε μαγαζιά όπου είχαμε δει και στο παρελθόν. Αν και μια νέα άφιξη υπήρξε, αλλά δεν της δώσαμε  ιδιαίτερη σημασία εφόσον έγινε στο τέλος του περσινού καλοκαιριού, παρ’όλα αυτά θα μας απασχολήσει σίγουρα φέτος!

Re.Buke Lounge

Μια νέα πρόταση του καλοκαιριού και όχι μόνο, που αναμφίβολα  θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα, μετά την πλήρη  ανακαίνισή του χώρου. Ένα ακόμη all day spot της Λάρνακας όπου με θέα την θάλασσα και τον εξαίσια διακοσμημένο χώρο του δίνει άλλη διάσταση στην άποψη του καλοκαιριού.

Το Re.Βuke Lounge έψαχνε εδώ και καιρό τη μεγάλη αλλαγή και την πέτυχε φέτος με τον πανέμορφο χώρο που δημιουργήθηκε, ο οποίος διαφέρει πολύ απ’ ότι είδαμε μέχρι σήμερα στην πόλη μας.  Προορισμός για τις καλοκαιρινές νύχτες με μουσική και διασκέδαση. Το Re.Βuke προσφέρει ένα χαλαρωτικό χώρο για πρόγευμα,καφεδάκι αλλά παράλληλα και μια διαφορετική ατμόσφαιρα για να απολαύσεις ένα ποιοτικό γεύμα ή δείπνο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. 

Makenzy Beach · Larnaca, Cyprus -24 626212 – www.rebukelounge.com 

Κykewn Makenzy Seashore

Μια ακόμη επιλογή του φετινού καλοκαιριού είναι η “νέα άφιξη” της πόλης  όπου δεν φτάσαμε να την γνωρίσουμε και πολύ πέρσυσι αφού μας συστήθηκε δειλά δειλά στο τέλος του καλοκαιριού το 2016. Παρ’ όλα αυτά  δεν ήταν λίγοι αυτοί που το είχαν επισκεφθεί ενώ το χειμώνα διοργάνωσε κάποιεσ δυνατές βραδιές με live μουσική. Επικρατεί λοιπόν μια θετική άποψη για το Κykewn Makenzy Seashore, όμως φέτος έρχεται για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη σε όλα τα επίπεδα. Στο μαγαζί  προσφέρεται από νωρίς το πρωί ο ποιοτικός καφές ILLY δίπλα στην παραλία, επίσης το μεσημεράκι έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε κόκτεϊλς και μεγάλη ποικιλία από μπύρες. Το βράδυ η διασκέδαση κορυφώνεται με guest Djs σε ελληνικά και ξένα ακούσματα.


Σημείωση: Το  Κykewn Makenzy Seashore πήρε το όνομα του από την ιστορία του Κυκεώνα.
Ο Κυκεώνας λοιπόν ήταν ένα αρχαίο ελληνικό ποτό φτιαγμένο κυρίως από νερό, χοντραλεσμένο κριθάρι (πτισάνη) και βότανα. Αναφέρεται ότι χρησιμοποιούνταν επίσης και μυρωδικά όπως το κύμινο. Χρησιμοποιούνταν στο αποκορύφωμα των Ελευσίνιων Μυστηρίων για να σπάσει την ιερή αποχή από το φαγητό και το πιοτό, αλλά ήταν επίσης ένα αγαπημένο ποτό των Ελλήνων αγροτών.

Makenzy beach 6028 Larnaca

 

Lush Beach Bar

Μια διαχρονική πλέον επιλογή που εδώ και χρόνια έχτισε τη δική της ιστορία στην περιοχή. Αν και για χρόνια το συνηθήσαμε με τα λευκά του το Lush Beach Bar αποφάσισε φέτος να δώσει μια διαφορετική νότα στο χώρο να πάει με τις τάσεις της εποχής και να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του. Όπως όλοι γνωρίζουμε στο Lush Beach Bar επικρατούσε ή καλύτερα κυριαρχούσε το χρώμα του λευκού, φέτος λοιπόν παύει να υπάρχει αυτό το σκηνικό στο χώρο και δίνει μια διαφορετική πινελιά με χρώματα του γκρίζου και του καφέ. Αλλαγές έγιναν επίσης και στην επίπλωση του καταστήματος ενώ στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και το εξωτερικό μέρος, όπου το καφέ θα αντικαταστήσει το λευκό. 

Για κρατήσεις και πληροφορίες  στο Lush Beach Bar επικοινωνήστε στο τηλέφωνο  24 658088

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό…

Σχετικά νέα

X
Translate »