Επιχειρήσεις

Τι αλλάζει στις Φοινικούδες…. Ήρθαν και έφυγαν!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είδαμε να ανοίγουν νέα μαγαζιά στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην περιοχή των Φοινικούδων, γεγονός που της  έδωσε έναν άλλο αέρα και τη μετέτρεψε σε προορισμό φαγητού, τόσο για τους τουρίστες, όσο και για τους ντόπιους περαστικούς.

Ωστόσο, από τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη η ιστοσελίδα μας έχει παρατηρήσει ότι μερικά από αυτά έχουν κλείσει τις πόρτες τους, καθώς αντικρίσαμε τα συνεργία που βρίσκονται εκεί,  είτε για λόγους ανακαίνισης είτε για λόγους μετακίνησης ή ακόμα και για να  τα κλείσουν οριστικά.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα μαγαζιά που ανακαινίζονται και αυτά που έχουν κλείσει :

 

Ανακαινίζονται

Μερικά από τα υφιστάμενα μαγαζιά πήραν την απόφαση λοιπόν, να αλλάξουν λίγο το κλίμα των επιχειρήσεων τους επιλέγοντας να πραγματοποιήσουν ορισμένες ανακαινίσεις στους χώρους τους, για να ξαναζωντανέψουν έτσι την ατμόσφαιρα την οποία θα απολαμβάνουν οι πελάτες.

Η γνωστή αλυσίδα των καταστημάτων  Ocean Basket  μέσω της ανακαίνισης επιθυμεί έτσι να φρεσκάρει το χώρο για όλους, ενώ το ίδιο προσπαθούν να κάνουν, η αλυσίδα των καταστημάτων Fridays και Haagen Dazs. 

Έκλεισαν

Τα μαγαζιά που έχουν κλείσει αφορούν περισσότερο τις πολύ πιο πρόσφατες επιχειρήσεις στη περιοχή, ενώ οι λόγοι για τους οποίους τελικά έχουν σταματήσει τη πορεία τους δεν είναι ξεκάθαροι. Συγκεκριμένα, είναι το Αθηνών 7 μια πολύ πρόσφατη άφιξη για τις Φοινικούδες ,καθώς επίσης και το Segafredo το οποίο μετά από 7 χρόνια σταμάτησε τη λειτουργία του και θα λειτουργήσει κάτι νέο στον υφιστάμενο χώρο. Επίσης το Blooms έχει κλείσει και θα μεταφερθεί στο χώρο που βρισκόταν το Αθηνών 7.

Το πιο πιθανόν το κλείσιμο ορισμένων μαγαζιών στην περιοχή των Φοινικούδων θα φέρει την άφιξη κάποιων άλλων καινούργιων επιχειρήσεων , ενώ οι ανακαινίσεις που πραγματοποιούνται στα υπόλοιπα μαγαζιά σίγουρα θα τους δώσουν μια άλλη αισθητική ίσως και πιο ποιοτική.

 

Τέλος να αναφέρουμε ότι ανακαίνιση στον εξωτερικό του χώρο έκανε και το γνωστό εστιατόριο The Brewery, ενώ εδώ και 2 μήνες λειτούργησε και η ταβέρνα ”Το Αρχοντικόν”. 
Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »