Γενικά

Την άμεση απομάκρυνση όλων των αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων αποφάσισε το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας

Την άμεση απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που τοποθετήθηκαν αυθαίρετα, αποφάσισε το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Κ. Σ. Πύλας αναφέρει ότι «σε πρόσφατη συνεδρία του αποφάσισε ομόφωνα την άμεση απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί αυθαίρετα και χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο άδειες και οι οποίες προκαλούν τεράστια προβλήματα οχληρίας, παραβλάπτουν τις ανέσεις της περιοχής και το κυριότερο, δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην οδική ασφάλεια».

Προστίθεται ότι «οι ιδιοκτήτες υποστατικών έχουν ενημερωθεί όπως μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2018 προβούν στην αφαίρεση και απομάκρυνση τους ή των πινακίδων που έχουν τοποθετήσει, διαφορετικά συνεργείο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας θα προχωρήσει στην αφαίρεση και απομάκρυνση χωρίς οποιανδήποτε άλλη ειδοποίηση και θα τους χρεώσει με τα ανάλογα έξοδα. Οι πινακίδες θα φυλάγονται σε ασφαλισμένο χώρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Πύλας και θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες εάν και εφ’ όσον καταβληθούν τα έξοδα της αφαίρεσης και μετακίνησης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «εάν η αφαίρεση και απομάκρυνση οποιασδήποτε πινακίδας γίνει από το συνεργείο, το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας δεν φέρει οποιανδήποτε ευθύνη σε περίπτωση που η διαφημιστική πινακίδα υποστεί οποιεσδήποτε ζημιές».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κοινοτικό Συμβούλιο Πύλας στο τηλέφωνο 24644040.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά νέα

X
Translate »