Εκπαίδευση

Τελική Γιορτή Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας για τη Σχολική Χρονιά 2017 – 2018

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού, η Τελική Γιορτή του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας για τη Σχολική Χρονιά 2017 – 2018.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάφορα προγράμματα και επιδείξεις από ομάδες παιδιών και ενηλίκων που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας, όπως Ελληνικούς Παραδοσιακούς και Λαϊκούς Χορούς, Πιλάτες, Hip – Hop, Ζούμπα, Ταε Κβον Ντο, Μπαλέτο και άλλα. Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση Ζωγραφικής, Κεραμικής, Αγιογραφίας, Δημιουργιών με ζάχαρη, Κυπριακής Χειροτεχνίας (σμίλη), Ρομποτικής, Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής, Φωτογραφίας, Χειροποίητων Κατασκευών, Photoshop, Κατασκευής Χειροποίητης Τσάντας, Αγγλικής Παραδοσιακής Ζαχαροπλαστικής, Περίπτερο Ρωσικής Γλώσσας, και Βοτανοθεραπείας, – Αρωματοθεραπείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμαρχος Λάρνακας: Αναβαθμίζεται συνεχώς ο θεσμός του Ανοικτού Σχολείου


Ο Δήμαρχος Λάρνακας, κ. Ανδρέας Βύρας στο χαιρετισμό του ανέφερε, ότι το Ανοικτό Σχολείο είναι ένας θεσμός που συνεχώς αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται με νέες δράσεις με απώτερο στόχο την υγιή και δημιουργική ενασχόληση των πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας, μέσα από την αξιοποίηση των σχολικών εγκαταστάσεων κατά τις απογευματινές ώρες.

Πρόσθεσε επίσης, ότι ο Δήμος Λάρνακας είναι πολύ περήφανος για το θεσμό του Ανοικτού Σχολείου και ότι οι Δημότες της Λάρνακας αγκαλιάζουν με θέρμη τον εν λόγω θεσμό.

Στη συνέχεια, η Διευθύντρια/Συντονίστρια Δρ. Γιάννα Νικολάου παρουσίασε τα προγράμματα και τις δράσεις του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας κατά τη διάρκεια της Σχολικής Χρονιάς 2017 – 2018, κατά την οποία, το Ανοικτό Σχολείο πρόσφερε 39 διαφορετικές δραστηριότητες σε 1000 Μέλη, οι οποίες διαμοιράστηκαν σε 92 τμήματα και διδάσκονταν από 40 εξαιρετικούς εκπαιδευτές.

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλουν στην επιτυχία του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας και ιδιαίτερα όλους όσοι συμμετέχουν στα προγράμματα και στις δραστηριότητες του Σχολείου.

Την Τελική Γιορτή του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας τίμησαν με την παρουσία τους, έκτος από τον Δήμαρχο Λάρνακας, οι Βουλευτές κ. Ευανθία Σάββα, κ. Σκεύη Κουκουμά, κ. Χρίστος Ορφανίδης, κ. Γεώργιος Γεωργίου, κ. Φλώρος Νικολάου εκ μέρους της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Σχετικά νέα

X
Translate »