Αθλητικά Νέα

Τα McDonald’s στηρίζουν το Kids Race 1km του Radisson Blu Larnaka International Marathon

Τα McDonald’s στηρίζουν και δίνουν το όνομα τους για ακόμα μια χρονιά στον αγώνα Kids Race ενός χιλιομέτρου του Radisson Blu Larnaka International Marathon.

Με γραπτή ανακοίνωση της η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Larnaka International Marathon ενημερώνει για την «ανανέωση της συνεργασίας της με τα McDonald’s™ Κύπρου, αφού η προσφορά, η κοινωνική ευθύνη και ευσυνειδησία αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές σε διεθνές επίπεδο για τα McDonald’s™ και είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένες με τις δράσεις της. Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της είναι η προσφορά στις Κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται με στόχο τη βελτίωση συνθηκών ζωής και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος».

Σημειώνεται ότι «ο αγώνας ενός χιλιομέτρου, McDonald’s™ Kids Race 1km απευθύνεται στα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν και τα McDonalds™ επενδύουν σε ποικίλα κοινωνικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, φροντίζοντας για την ψυχική και τη σωματική τους υγεία. Στo πλαίσιo αυτής της φιλοσοφίας η εταιρία θα συνεχίσει την χορηγία του Radisson Blu Larnaka International Marathon».

Σχετικά νέα

X
Translate »