Αναπτυξιακά Έργα

Τα όσα ανέφερε ο Υπ. Μεταφορών για Μαρίνα Λάρνακας και για τα έργα της νέας πτέρυγας του ΓΝ

Εντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο διαγωνισμό προσφορών για ανακατασκευή και βελτίωση της μαρίνας και του λιμανιού Λάρνακας απο εταιρείες του Ισραήλ, της Κίνας και τη διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού Λεμεσού DP World, καταγράφουν οι εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες. Φιλοξενούμενος στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης ανακοίνωσε οτι οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές θα διεξαχθούν το διήμερο 15-17 Φεβρουαρίου, στη βάση των εγγράφων που ενέκρινε η Νομική Υπηρεσία.

“Συμμερίζομαι τα παράπονα και τις ανησυχίες των κατοίκων της πόλης. Υπήρξε καθυστέρηση για επτά μήνες ώστε να εξεταστούν τα έγγραφα απο τη Νομική Υπηρεσία, έχει και αυτή η υπηρεσία μεγάλο φόρτο εργασίας. Ο διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη”

Ο κύριος Δημητριάδης τόνισε οτι τελικές αποφάσεις για το θέμα αναμένεται να ληφθούν εντός του Μαρτίου.

Σε εξέλιξη τα έργα για τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Λάρνακας

Ερωτηθείς σχετικά με τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται για ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, ο Υπουργός Μεταφορών είπε οτι “το έργο προχωρά, με αργό ρυθμό απο ότι θα θέλαμε αλλά υπήρχαν οικονομικά προβλήματα του εργολάβου λόγω “κουρέματος” της εγγυητικής που κατέθεσε.”

“Εντός του πρώτου τριμήνου του 2018, ο στόχος μας είναι η ολοκλήρωση του έργου.”

Πηγή:

Σχετικά νέα

X
Translate »