Going out

Τα νέα πιάτα του The Brewery που θα σε εντυπωσιάσουν με την υπογραφή του Σεφ Στέφανου Χρυσάνθου

Τα 13 χρόνια παρουσίας του στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων σίγουρα μιλούν από μόνα τους. Πρόκειται για ένα μαγαζί το οποίο έχτισε σίγουρα το δικό του φανατικό κοινό όλα αυτά τα χρόνια, είτε λόγω της μπύρας του, είτε λόγω του φαγητού του.

Μέσα σε όλα αυτά η διεύθυνση του καταστήματος δεν διστάζει συχνά πυκνά να κάνει μεγάλες αλλαγές είτε στο μενού, είτε στο χώρο καθώς αρέσκεται να συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής και τα θέλω των πελατών.

Το The Brewery αυτή την περίοδο βρίσκεται σε μια φάση ριζικής ανανέωσης τόσο στον εσωτερικό χώρο του (αφορά το πλακόστρωτο) όσο και στο μενού του, το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός Κύπριος Σεφ Στέφανος Χρυσάνθου.

Δείτε πιιο κάτω 3 από τα νέα πιάτα που έχουμε ξεχωρίσει και σας συστήνουμε ανεπιφύλαχτα να δοκιμάσετε:

 

Lemongrass Sea Bass in Parchment

Φιλέτα από λαβράκι ψημένα σε λαδόκολλα με γλυκό κρασί Μίριν, ντοματίνια, πιπερόριζα, φρέσκο κόλιαντρο, ελαιόλαδο και αρωματισμένα με λεμονόχαρτο. Σερβίρονται με πουρέ γλυκοπατάτας και ρύζι μπασμάτι.

Ένα πιάτο το οποίο θα σε ταξιδέψει στη Μεσόγειο με τα αρώματα από λεμόνι να ξεχυλίζουν όπου και αν αγγίξεις το πιάτο. Το μαεστρικό του ψήσιμο σίγουρα θα σε καταπλήξει και θα σου δώσει το κάτι διαφορετικό καθώς ως πιάτο ομολογουμένως ξεχωρίζει. Μια απλή ανάγνωση της συνταγής του αμέσως σε παρασέρνει σε απολαυστικούς Μεσογειακούς προορισμούς.

 

Ravioli e Ricotta e Spinach 

Σπιτικά ραβιόλια με γέμιση από σπανάκι και τυρί ρεικότα, σάλτσα από ντομάτα, βασιλικό και λάδι από αρωματικά. Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό πιάτο το οποίο θα σε καταπλήξει μόλις το δοκιμάσεις.

 

Squid ink Prawns Tempura 

Tραγανές γαρίδες σε χυλό τεμπούρας από μελάνι σουπιάς σερβιρισμένες με σπιτική σάλτσα από μαγιονέζα με άρωμα από κρόκο Κοζάνης και πουρέ γλυκοπατάτας. Πρόκειται για ένα starter που απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Σίγουρα μια δοκιμή σίγουρα θα σε κερδίσει καθώς το όλο πιάτο και φυσικά η ξεχωριστή του μαγιονέζα σε συνεπαίρνει.

 

Εσύ τι θα δοκιμάσεις;

Σχετικά νέα

X
Translate »