Επιχειρήσεις

Τα Ζαχαροπλαστεία Chocoland δημιουργούν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τις πιο γλυκές δημιουργίες αγάπης

Στις 14 Φεβρουαρίου δεν γιορτάζουμε μόνο τον έρωτα, αλλά και την αγάπη. Και αγάπη σημαίνει μοίρασμα, αφοσίωση, πίστη, φροντίδα… Αγάπη είναι οι γλυκές ιστορίες που δημιουργείς καθημερινά με τους αγαπημένους σου.
Για κάθε μία από αυτές τις ξεχωριστές ιστορίες αγάπης, τα ζαχαροπλαστεία Chocoland σας προσφέρουν τις πιο  απολαυστικές λιχουδιές και νόστιμες σοκολατένιες δημιουργίες,  όλες φτιαγμένες για να δώσουν το πιο όμορφο μήνυμα αγάπης στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Επιλέξτε λοιπόν να ζήσετε τη δική σας μέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με τα πιο λαχταριστά εδέσματα των Ζαχαροπλαστείων Chocoland και κάντε την καρδιά των αγαπημένων σας να χτυπήσει δυνατά με γεύσεις που ιντριγκάρουν  ακόμα και τους πιο ανήσυχους ουρανίσκους.
Αυτή την χρονιά, τα Ζαχαροπλαστεία Chocoland δίνουν την πιο γλυκιά γεύση στην γιορτή του έρωτα. Ας είναι η Ημέρα των Ερωτευμένων, η αφορμή για να ξεκινήσουν ή να απογειωθούν οι πιο γλυκές ιστορίες αγάπης.
Το καταστήματα Chocoland μπορείτε να βρείτε στην λεωφόρο Ηνωμένων Εθνών 12, Κατ. 8 6042, στη Λάρνακα / Aρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, Κίτι ή να επικοινωνήσετε στους αριθμούς 24668702 (Λάρνακα) – 24424440 (Κίτι )για τις δικές σας παραγγελίες.
Επιμέλεια 
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »