ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Σύντομα στις οθόνες μας η εφαρμογή “Improve my City” του Δήμου Λάρνακας

Προχωρά η δημιουργία της εφαρμογής του Δήμου Λάρνακας “Improve my city”, η οποία θα έχει ως κύριο σκοπό τη διαχείριση παραπόνων των δημοτών της πόλης μας. Συγκεκριμένα, ο κάθε δημότης θα μπορεί να βγάζει μια φωτογραφία ( αν πρόκειται για κάποιο σημείο της πόλης) ή να στέλνει μήνυμα υπό τη μορφή υποβολής παραπόνου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Δήμο Λάρνακας έχουμε ενημερωθεί ότι η εφαρμογή έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται στο στάδιο της δοκιμής και θα είναι διαθέσιμη για κινητά με λογισμικό Ios και  Android. Ήδη ο Δήμος έχει οργανώσει την υποδομή με άτομα που θα χειρίζονται το όλο σύστημα, το οποίο φαίνεται να είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη πόλη μας.

Η  λειτουργία της εφαρμογής αναμένεται να δώσει μια άλλη διάσταση στην επικοινωνία των δημοτών με το Δήμο, μέσω της οποίας οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν θα αντιμετωπίζονται και θα τακτοποιούνται άμεσα. καθώς πρόκειται για μια καινοτομία για τα κυπριακά δεδομένα και την Κυπριακή τοπική αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Πρόκειται σαφώς για μία πολύ θετική εξέλιξη για την πόλη μας καθώς, με την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής, την  οποία αναμένουμε να είναι διαθέσιμη στο κοινό σε 2 εβδομάδες, θα μπορούν να επιλύονται τα διάφορα κακώς έχοντα της πόλης μας, με τη συμμετοχή των δημοτών της.

Επιμέλεια
Νίκη Μιχαήλ
(Δημοσιογράφος)

Σχετικά νέα

X
Translate »