Αθλητικά Νέα

Συναρπαστικό θέαμα στο Λάρνακα ΟΠΑΠ 3X3

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3», με εντυπωσιακούς αγώνες καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στην παρουσία πολλών φίλων της καλαθόσφαιρας που έδωσαν το παρών τους στην Πλατεία Ευρώπης, στον Κεντρικό Παραλιακό Δρόμο των Φοινικούδων στην Λάρνακα.

Σε όλη την διάρκεια του διημέρου αξίζει να σημειωθεί πως χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν από την Πλατεία Ευρώπης, και παρακολούθησαν από κοντά όλες τις συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Κατά την δεύτερη ημέρα του «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» πραγματοποιήθηκαν όλοι οι αγώνες στις κατηγορίες Γυναικών και Ανδρών Κ16, καθώς και οι αναμετρήσεις από την φάση των “16” και έπειτα στην κατηγορία Ανδρών.

Στην κατηγορία Ανδρών κάτω των 16 ετών την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα Thunder Ballers, την 2η θέση η ομάδα AEK BC και την 3η θέση η ομάδα Dunkers. Στον τελικό οι Thunder Ballers επικράτησαν με 15-13 της AEK BC.

Όσο αφορά την κατηγορία των Γυναικών, την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα Moufflons, την δεύτερη θέση η ομάδα M.M.S.C. και την 3η θέση η ομάδα Mixed Stars. Στον τελικό οι Moufflons νίκησαν την M.M.J.C. με 14-8.

Τέλος, στην κατηγορία των Ανδρών, την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα Daddy Cool, την 2η θέση η ομάδα Μπουρμπουλίθρες και την 3η θέση η ομάδα Big Dogs.  Στον μεγάλο τελικό η Daddy Cool επικράτησε των Μπουρμπουλίθρων με 18-16.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες του «Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3» μπορείτε να βρείτε εδώ: https://play.fiba3x3.com/events/a0089943-a538-4912-94b0-2b37c197e743

Πλέον το «ΟΠΑΠ 3×3» ετοιμάζεται για να μεταφερθεί στον Πρωταρά, στις 12 και 13 Αυγούστου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία του Πρωταρά.

*** Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Λάρνακα ΟΠΑΠ 3×3″

 

Σχετικά νέα

X
Translate »