Αθλητικά Νέα

Συμφωνία Cablenet με Ερμή

H κίνηση του Λούκα Φανιέρου αλλάζει τα δεδομένα στα τηλεοπτικά

Είναι πλέον επίσημο. Το κυπριακό ποδόσφαιρο από το 2019 θα είναι μοιρασμένο σε τρεις πλέον εταιρείες αφού μπαίνει στο παιχνίδι και η Cablenet!

Μετά λοιπόν την Cyta και την Primetel, θα μεταδίδει αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος και η Cablenet που συμφώνησε με την ομάδα του Ερμή Αραδίππου.

Η ανακοίνωση του Ερμή:

Σήμερα ημέρα Δευτέρα 17/7 νωρίς το πρωί το σωματείο μας υπέγραψε επίσημα την συμφωνία παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων 2019-2022 .

 Ο πρόεδρος της ομάδας μας Κ Λουκάς Φανιέρος και αντιπρόεδρος του ΕΡΜΗ Ανδρέας Μιχαήλ μεταβήκαν στα γραφεία της Cablenet στην λευκωσία και έκλεισαν την συμφωνία που είχαν προσυφωνήσει τις προηγούμενες μέρες όπως σας είχαμε ανακοίνωσει . 

Η ομάδα μας πλέον έχει εξασφαλίσει ισχυρό οικονομικό πακέττο και τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμα πιο ισχυρή . Με το άκουσμα της συμφωνίας υπήρξε θετικη αντίδραση από πλευράς των φιλάθλων και φίλων του Ερμή οι οποίοι επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τα γραφεία μας όπου ζητούσαν επιβεβαίωση ότι όντως είχε γίνει αυτή η συμφωνία δηλωνοντας αμέσως την στήριξη τους για την Cablenet .

Σχετικά νέα

X
Translate »