Αθλητικά Νέα

Συγκινητικές στιγμές στο τραπέζι Στεργίδη! Παρουσία Τιμούρ και πρώην προέδρων (photos+videos)

Σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε δείπνο στο χώρο του εστιατορίου του «Αντώνης Παπαδόπουλος» μετά από πρωτοβουλία του Μιχάλη Στεργίδη.

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος

Το Themasports παρευρέθηκε στο τραπέζιόπου έδωσαν το παρών τους σημαντικά πρόσωπα της ιστορίας της «Κυρίας», μεταξύ αυτών και οι Τιμούρ Κετσπάγια, Κίκης Κωνσταντίνου, Ανδρέας Παντελή και ο πρόεδρος παλαιμάχων Κωστάκης Κόκκινος.

Ο Μιχάλης Στεργίδης, κάλεσε σε δείπνο εκλεκτά πρόσωπα της Ανόρθωσης. Ανάμεσα σε αυτούς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και πρώην πρόεδροι.

«Του δίνουμε τη δύναμη αλλά και σε εμάς, να αντέξουμε σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους των παλαιμάχων στον Μιχάλη για τη μεγάλη του προσφορά στην Ανόρθωση», ανέφερε ο Κωστάκης Κόκκινος. Δήλωση που «ανάγκασε» τον Μιχάλη Στεργίδη να βουρκώσει, ενώ προέβει και ο ίδιος σε μια σύντομη δήλωση.

Αρκετά ευδιάθετος ο κ. Στεργίδης ανέφερε: «Έχουμε τρεις προέδρους εδώ, ζητώ συγγνώμη που δεν έχω καλέσει τους υπόλοιπους προέδρους. Σας ευχαριστώ όλους που παρευρεθήκατε στο δείπνο».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Πηγή: themasports.com

 

Σχετικά νέα

X
Translate »