Breaking News

Going out

Στο νέο στάδιο Γ.Σ.Ζ η μεγάλη συναυλία Ρέμου, Θεοδωρίδου, Παπαρίζου

Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλενα Παπαρίζου, ενώνουν τις φωνές τους σε μια μοναδική, μεγάλη συναυλία στην Λάρνακα, στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ  , την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Με οδηγό τις σπουδαίες επιτυχίες τους, οι τρεις καλλιτέχνες  θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι , συμπαρασύροντας σε μελωδικά μονοπάτια τον κόσμο που θα τους απολαύσει σε μία σπάνια συνύπαρξη.

Ο Αντώνης Ρέμος, με την υπέροχη φωνή του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, από την πρώτη μέρα της καριέρας του μέχρι και σήμερα βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή, τα τραγούδια του αγγίζουν πάντα την πρώτη θέση στα charts και γίνονται πάντα επιτυχίες, οι ερμηνείες του είναι αξεπέραστες ενώ οι συναυλίες του είναι πάντα sold out.

H Νατάσα Θεοδωρίδου, η σύγχρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με την καθαρή λαϊκή  φωνή της, τις μεγάλες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει και την δωρική της σκηνική παρουσία, καταφέρνει να καθηλώνει το κοινό που την κρατά εδώ και χρόνια στις υψηλότερες θέσεις των charts αλλά και στην καρδιά του.

Η Έλενα Παπαρίζου,  η μεγαλύτερη Ελληνίδα Pop Star, λαμπερή πάντα, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει κάθε φορά που βρίσκεται στην σκηνή να κερδίζει το κοινό και να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show.

 

Ραντεβού λοιπόν, για μια μοναδική βραδιά , για μία ξεχωριστή μουσική συνεύρεση, την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ, που θα πλημμυρίσει με υπέροχα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες, αξεπέραστες ερμηνείες και πολύ κέφι. Ένα μεγάλο πάρτι,  θα στηθεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, που περίτρανα έχουν αποδείξει ότι αγαπούν και στηρίζουν την Κύπρο  κάτι που αμοιβαία κάνει και ο λαός της μεγαλονήσου για εκείνους.

Το απόλυτο ,μεγαλύτερο μουσικό event του φετινού καλοκαιριού έχει άρωμα Ελλάδας, έχει Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου , Έλενα Παπαρίζου.

Μην λείψει κανείς!!

 

 

? ?ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ? ?

? LIKE – SHARE – TAG YOUR FRIENDS ?

————————————————————

5 τυχεροί απ’ εσάς θα κερδίσουν από 4 προσκλήσεις για τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, Νατάσας Θεορωρίδου και Έλενας Παπαρίζου που θα γίνει στο Νέο Στάδιο Γ.Σ.Ζ (13 Ιουλίου – 21:00)

Σχετικά νέα

X
Translate »