Αναπτυξιακά Έργα

Στο μικροσκόπιο ο Δρόμος Δεκέλειας

Νέα τροπή λαμβάνει το θέμα της αναβάθμισης του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, για το οποίο παρατηρείται στασιμότητα εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο υπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Πετρίδης εξήγγειλε την πραγματοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα ευρείας σύσκεψης των εμπλεκόμενων μερών, κατά την οποία θα συζητηθεί ξανά η μορφή που θα έχει ο σχεδιασμός του έργου. Δηλαδή, εάν θα είναι δύο ή τεσσάρων λωρίδων, καθώς η κοινότητα Πύλας επιμένει στην πρώτη επιλογή και το ζήτημα έχει σταλώσει. 

Την παρέμβαση του κ. Πετρίδη προκάλεσε σχετική αναφορά της εκπροσώπου του ΠΑΣΥΞΕ Λάρνακας Ιωάννας Φλωρεντιάδου, κατά τη χθεσινή σύσκεψη στη Λάρνακα, για θέματα της πόλης υπό την προεδρία του Νίκου Αναστασιάδη. Η κ. Φλωρεντιάδου εξέφρασε τη διαφωνία των πλείστων ξενοδόχων στο παραλιακό μέτωπο Δεκέλειας για τετραπλή όδευση στον νέο σχεδιασμό του δρόμου, επισημαίνοντας ότι είναι παράλογο να υπάρχουν δύο παράλληλοι τετραπλοί αυτοκινητόδρομοι σε μια τόσο κοντινή απόσταση, εννοώντας τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Ριζοελιάς. Ο κ. Πετρίδης στην παρέμβασή του έδειξε προβληματισμένος για την τροπή που έχει λάβει το θέμα, εξαγγέλλοντας ως εκ τούτου τη σύσκεψη για συζήτησή του.

Στη σύσκεψη αναμένεται να κληθούν φορείς της επαρχίας, όπως και εκπρόσωποι του Δήμου Λάρνακας και των κοινοτήτων Ορόκλινης και Πύλας.

Πηγή:  philenews.com

Σχετικά νέα

X
Translate »