Γενικά

Στοιχεία από τρεις χώρες για αποχετευτικό Λάρνακας

Νέες οδηγίες προς τους ανακριτές που διερευνούν τα συμβόλαια ανάθεσης του αποχετευτικού Λάρνακας, έδωσε χθες ο Γενικός Εισαγγελέας, μετά από μελέτη των φακέλων που έχουν συμπληρωθεί μέχρι σήμερα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και από τις ώς τώρα ανακρίσεις έχουν προκύψει αρκετά στοιχεία που δείχνουν πως κάτι συμβαίνει, ωστόσο θα πρέπει να εντοπιστούν και μαρτυρίες αλλά και στοιχεία.

Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης σε συνάντηση με τους ανακριτές, έδωσε οδηγίες όπως για δύο συμβόλαια του αποχετευτικού Λάρνακας σταλούν αιτήματα δικαστικής συνδρομής σε τρεις χώρες, ενώ παράλληλα γίνουν και έρευνες στο Τμήμα Κτηματολογίου.

Από τις ώς τώρα εξετάσεις και από το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, φαίνεται να έχουν εντοπιστεί λογαριασμοί στους οποίους έγιναν κινήσεις σε σχέση με το αποχετευτικό, ωστόσο για να διαπιστωθεί αν πίσω από αυτές υπάρχουν αξιόποινες πράξεις ή ότι αποτελούν προϊόν μίζας, χρειάζονται ενισχυτικά στοιχεία, γι’ αυτό και οι νέες οδηγίες από πλευράς Γενικού Εισαγγελέα.

Πηγή: philenews.com

Σχετικά νέα

X
Translate »