Going out

Στη μνήμη των πυρόπληκτων η αποψινή συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου

Ο Δήμος Λάρνακας, συμμετέχοντας στο  βαρύ  πένθος από τις πυρκαγιές στην Αττική, εκφράζει μεγάλη οδύνη και ανείπωτη θλίψη για την απώλεια δεκάδων ανθρώπινων ζωών, εκατοντάδων σπιτιών και περιουσιών στις περιοχές που επλήγησαν.

Για την ανακούφιση των πληγέντων, καλούμε όλους τους Δημότες να προσφέρουν ότι μπορούν σε είδη πρώτης ανάγκης, στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας, τηλ. 24652429 και 99817979, στις 25 και 26/7/2018 και στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες στις 27, 28, 29 και 30/7/2018. Συγκεκριμένα μετά από παράκληση της Περιφέρειας Αττικής τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται  είναι:

 

  • Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές κλπ.).
  • Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ.

Η αποψινή εκδήλωση, μέσα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λάρνακας 2018,  «Φωνή και Πιάνο» με τον Διονύση Σαββόπουλο στον  Αρχαιολογικό Χώρο  Κιτίου, θα πραγματοποιηθεί κανονικά και θα αφιερωθεί στα θύματα των πυρκαγιών στην Αττική και το πρόγραμμα της όλης εκδήλωσης  θα διαμορφωθεί ανάλογα.

Στην είσοδο του Αρχαιολογικού Χώρου ο Δήμος θα δέχεται χρηματικές εισφορές από το Κοινό για τους πληγέντες.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν οικονομική στήριξη στους πληγέντες μπορούν να καταθέσουν τις εισφορές τους στο λογαριασμό της Ένωσης Δήμων Κύπρου υπέρ των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική στο λογαριασμό της Ελληνικής Τράπεζας με αρ. 101-01-208545-02.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ένωσης Δήμων από αρμόδιους Φορείς στην Ελλάδα, οι ανάγκες που υπάρχουν είναι περισσότερο χρηματικές παρά υλικές.

 

 

Σχετικά νέα

X
Translate »