Αθλητικά Νέα

Στη Θεσσαλονίκη για προετοιμασία η Εθνική ανδρών της Κύπρου

Mαζί με την Εθνική είναι και οι συμπολίτες μας Παναγιώτης Σιήππης (προπονητής) και ο αθλητής Ηλίας Γεωργίου (αθλητής) και οι του Σωματείου Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας

Στις άρτιες εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας έκανε «ποδαρικό» για το 2018 η Εθνική ομάδα ενόργανης ανδρών της Κύπρου, η οποία βρίσκεται για προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη από τις 2 έως τις 7 Ιανουαρίου.

Έπειτα από σχετικό αίτημα της κυπριακής Ομοσπονδίας, που έγινε μετά χαράς δεκτό από την Ε.Γ.Ο., ραντεβού στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» για να κάνουν τις πρώτες προπονήσεις τους για το νέο έτος έδωσαν συνολικά επτά αθλητές της Εθνικής Κύπρου (Ηλίας Γεωργίου, Μάριος Γεωργίου, Ηρόδοτος Γιωργαλλάς, Δημήτρης Κρασιάς, Μιχάλης Κρασιάς, Νεόφυτος Κυριάκου, Σωκράτης Πηλλακούρης), συνοδευόμενοι από τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Γεωργίου και τους προπονητές Παναγιώτη Πετρίδη, Παναγιώτη Σήπη, Γιασέρ Αϊμάν.

Την κυπριακή αποστολή υποδέχθηκε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της Ε.Γ.Ο. ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε., Χρήστος Ψαθάς, ενώ στο πλευρό των Κυπρίων αθλητών και προπονητών βρίσκονται επίσης οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Χρίστος Κασιόλας και Μίμης Γιαννουλίδης, προσφέροντας τη βοήθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια του προπονητικού καμπ.

Η αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης», η οποία έχει αναβαθμιστεί από τις αρχές του 2016 με την προσθήκη ενός καινούργιου σετ οργάνων, αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόλογο προπονητικό κέντρο ενόργανης γυμναστικής, προσελκύοντας σωματεία και εθνικές ομάδες από διάφορα σημεία της Ευρώπης, που επιλέγουν τη Βόρεια Ελλάδα για την προετοιμασία τους.

Φωτογραφίες από την υποδοχή της κυπριακής αποστολής στη Μίκρα:
ethniki_kyprou_cyprus_2018_1
ethniki_kyprou_cyprus_2018_2

 

Σχετικά νέα

X
Translate »